Съвсем наскоро се смяташе, че тенденциите на модата в Париж, столицата на световната мода. Въпреки това, времето върви и всичко се променя и днес сред модните тенденции може да се чувствате свеж и пикантен ориенталски бриз, лукс Индия, и най – важното- необичайна и загадъчна Япония, която е подадена в оригиналния чист вид дори и в изкуството маникюр. Дизайн на ноктите с люспи юки, фото приложения, които можете да разгледате в нашата статия, наскоро се появи, но вече е изключително популярна в околната среда модни красавици от всички краища на света.

ManicureManicure

Какво е люспи юки

Този пигмент от пръв поглед се влюбват всички момичета. Цветни люспи-хамелеон – модерна новост в дизайна на нокти. „Юки“ на японски означава „сняг“. Наистина зашеметяващ ярък и красив частици с различен размер и форма прилича на белите дробове сняг люспи. Те са бели на цвят, везни груби, като разливане на бензин на водата. Теглото им е толкова малка, че от едно докосване, те веднага започват да летят из стаята.

Manicure

Промяна на люспи цвят в зависимост от светлината и ъгъла, създаване на ноктите необичайно преливане. Те са ярко зелени и смарагд, за да стигнем до злато и ярко червено или светло-синьо и лилаво в зелено. Частиците са много леки, всяка банка плътно запълнени. Това е напълно достатъчно, за безброй идеи за маникюр.

Manicure

Люспи юки – дизайн многостранна. Възможности за прилагане на пигмент до огромното разнообразие, можете да експериментирате безкрайно и да следи полета на неговото въображение. Пигмент лесно се втрива в ноктите, в резултат на уникална огледални. Или в безтегловност люспи могат да бъдат добре поставени на ноктите, създаване на цели произведения на изкуството на пръстите на краката.

Техника, Юки

За да направите приличен ярък люспи юки дизайн нокти, по-добре е да използвате гел-лакове. Наличието на лепкав слой осигурява най-добри резултати от гледна точка на естетика и дълготрайност. Но ако имате навика да се прилага върху ноктите лакове за нокти, вие не трябва да се разочароват – злаковый Юки в този случай и реални, и качеството няма да пострада. Важно е да не забравяме за закроешь повърхността, и всичко ще бъде наред.

Manicure

Прилага каша Юки можете да използвате различни инструменти:

    Пръстите на ръцете – за получаване на проекти „люспи“ и „пране“; гъба, за да създаде неравни, но лъскава корица; молив за нанасяне на страз – вилно декорация; и дизайн на четката ще определи фантазия.

Manicure

Всеки инструмент ще ви позволи да създадете маникюр с люспи юки, достоен за дори най-взискателните дами. Но самоподготовка с „японски сняг“, е да се помни, че Люспи летят дори от най-малката раздуване, така че трябва да се работи с тях много внимателно. Утеха може да бъде фактът, че в никакъв случай получената конструкция-това е необичайно, красив и привлекателен.

И така, как да се постигне люспи юки? Няколко възможности:

    В началото без лепкав слой или лепкавост, оставяйки или премахване на дисперсионный слой; цвят гел-лак на повърхността с остатъчна лепкавост след нанасяне на покритие или лак за довършителни покрития с помощта на прихваток; до финала, без да е лепкав слой.

Manicure

По-подробно се оправи технология ще помогне на люспи юки видео, но, честно казано, начините за всички видове приложения не се различават по сложност.

Ако се вгледате в дизайн, а след това майстори съветват да се опитате да използвате овесени ядки юки по следните схеми:

    За получаване на мраморно ефект. В бяло или черно основа с лепило слой се прилага за зърнени култури Юки с помощта на четка или восъчен молив. Важно: не уврежда структурата на пигмент котлон, че тя отива на ноктите красив холографски украшение. Размер на скалите и тяхната форма ще ви позволи да зададете тема и настроение;

Manicure

    Смазана мрамор дизайн. Смисъла е един и същ, но се прилагат за зърнените култури Юки с пръст. Тази техника е малко разбива плочи, което ви позволява да създавате сложни модели мраморен маникюр; низложение на пигмент. За тази техника ще ви трябва мека четка, която ще създаде на ноктите чист дъгата дизайн. Ако използвате люспи юки сини тонове, можете бързо и лесно да се направи на ноктите-това е още една тенденция за нокти-арт галактическия;

Manicure

    Пране. Могат да се люспи юки като обикновен virku създават много необичаен ефект. Благодарение на цвят „хамелеон“, на люспи, юки ще помогне ефектен мулти-цвят покритие, подобно на навигация на северното сияние.

Също и използването на различни нюанси на зърнени храни Юки, можете да създадете градиентные преходи, цвят холограма блясък елементи за прилагане на модели за нокти, за да внесете разнообразие в своя дизайн нокти с насипни и плъзгачи.

Manicure

Люспи юки – идеален за декориране на ноктите, който лесно се въплъщават в себе си най-светлите и стилни тенденции за маникюр, които ще ви направят да изглеждате модерно и стилно във всяка ситуация.

Матиран маникюр с люспи юки

Отивате в ноктите салон, то със сигурност се чудят, какъв дизайн да изберете този момент, и нужен ли е той въобще? Момичета, трепери при приближаване моден тренд! Сега гланцово покритие-това е моветон.

Manicure

Непрозрачност, това което е актуално и на мода през този сезон! Матиран дизайн е като глътка свеж въздух. Това не е обикновено, но в това му е красотата. Този вариант на маникюр, винаги искат да се разглеждат и им се възхищаваме. Стартирайте го, може да се използва матиран лак или покритие.

Manicure

Покрити са с матова повърхност, изкуство става все по-слаб, но не губи своята оригиналност. Той работи в тъмни палта гел. „Юки“ и матиран топ добавяне на вашата табелка на изображението стари благородници. Кадифено надмощие прави ноктите като изящни старинни бижута.

Manicure

Отделно споменаване заслужават рисунки се бели. Опитайте се да поставите гел-лак за нокти да изсъхне и залепете шаблон към печката. Безплатни сайтове правят virku люспи. Когато на листа ще бъдат премахнати, ще видите красива фигура.

Маникюр с camerabike и люспи на юки

Съвременни тенденции предполагат комбинация от различни методи за създаване на интересни неща маникюр, това в пълна степен се отнася до камифурано. Така наречените малки разноцветни конфети традиционната кръгла форма. Замысловатое името идва от японски език, което се превежда като „книжен буря“. И това е вярно: цветни кръгли петна невероятно приятно.

Manicure

Дизайн на ноктите с люспи юки да нийл-арт с апетитни феерия от цветове. Освен това, и двете методики се разбират добре помежду си. За да се избегне бюст и цигански музика, палеца и показалеца си оставяйте в горната, средната и пръстени, украсени камимусуби на случаен принцип, кутре – „слюда“. Важно е, че два вида декор в комбинация един с друг цветове, образуват единство на стил.

Зимен маникюр с люспи юки

Този пигмент от пръв поглед се влюбват всички момичета. Цветни люспи-хамелеон – модерна новост в дизайна на нокти. „Юки“ на японски означава „сняг“. Наистина зашеметяващ ярък и красив частици с различен размер и форма прилича на белите дробове сняг люспи. Те са бели на цвят, везни груби, като разливане на бензин на водата. Теглото им е толкова малка, че от едно докосване, те веднага започват да летят из стаята.

Manicure

Промяна на люспи цвят в зависимост от светлината и ъгъла, създаване на ноктите необичайно преливане. Те са ярко зелени и смарагд, за да стигнем до злато и ярко червено или светло-синьо и лилаво в зелено. Частиците са много леки, всяка банка плътно запълнени. Това е напълно достатъчно, за безброй идеи за маникюр.

Manicure
Люспи юки – дизайн многостранна.

ManicureManicure

Възможности за прилагане на пигмент до огромното разнообразие, можете да експериментирате безкрайно и да следи полета на неговото въображение. Пигмент лесно се втрива в ноктите, в резултат на уникална огледални. Или в безтегловност люспи могат да бъдат добре поставени на ноктите, създаване на цели произведения на изкуството на пръстите на краката.

Френски люспи юки

Стандартен елегантен маникюр през последните години е претърпял множество промени. Комбинация за тази нова тенденция е значително преобразява якета, го прави изключително изразителен и пищен. Ако работни дни преминават в офиса и изкушението переливающимся блясък големи, можете да украсите с един или два нокътя на ръката. Освен това, не припокриват свободния край на ноктите и цялата нокътната плоча. Ако сте се дължи на облеклото, се поддаде на изкушението да украсяват себе си с проблясващи бликом, което води до wterse на всички нокти. Ако достатъчно люспи могат да се покрие само „усмивка“ на френски.

Manicure

Юки-маникюр — в-дома – Как правилно да тичат

Стартирането на дизайн на шеллак просто и бързо.

Трябва да подготвите вашите ноктите, нанесете база и оставете да изсъхне. На следващо място, парцел слой лак гел, отнемане на лепкав слой. Сушат 2-3 минути в UV-лампа, 30-60 секунди – лед лампа. Прилага горния слой лепило. На върха На гореща овесена каша, нанесете с четка фен апликатор или възглавничките на пръстите. Внимателно да се разпространи virku полиране и истаптывается движения в посока от центъра на нокътя към краищата. Да се определи за грешка в крайния резултат с два слоя от топ за шеллак лепкав слой или не, внимателно закрепете краищата, за да се предотврати скалывание и напукване на кожата. Всеки слой да изсъхне за 2 минути в UV-лампа за 30-60 секунди – лед лампа. След получаване на желания ефект, премахване на излишното от страничните валяци и кожичките от ноктите лепкав слой, или обезжиривателе. Пенливи галактическата маникюр с великолепни преливник наречено хамелеон, е готов!