Маникюр за Нова година

Маникюр-това не е най-важната част от новогодишната начин, но, въпреки това, добре поддържани ръце могат да развалят целия имидж, така че за създаване на празничен маникюр трябва да се подхожда много сериозно.

През Новата година можем да си позволим много повече, така че нека да разгледаме различните възможности за дизайн на ноктите.

Маникюр за Нова година, шаблони и образци

В невероятен празник ноктите могат да бъдат украсени с различни теми, свързани с рисунки и модели, като се започне от прост елхички и снежинки, и завършва с изображения на Дядо Коледа и Снегурочки. За създаване на чертежи можете да използвате четка за боя, бои, акрилни бои или набор за стемпинга.

Щанцоване-това е налична техника за декорация на нокти. За да създадете маникюр за Нова година ще са ни необходими плоча или диск с гравирани цифри и силиконов печат, благодарение на който снимките ще се транспортира на ноктите. Освен това, малък стъргало за премахване на излишната лак по ръба на фигурата, лак и закрепитель.

След кратко обучение, всяко момиче може да се постави на ноктите фини мрежести рисунки, които много трудно да се рисува с четка.

Ако не желаете да си купите комплект за стемпинга, можете да отидете на друг начин и за създаване на шаблони с тиксо. Фигурки и орнаменти, изрязани от тиксо ще служи като шаблон за бъдещи проекти.

Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year

Маникюр за Нова година – наклон

Нямате желание да рисува коледни елхи, зайчета и други забавни рисунки върху ноктите си, но все още искате да добавите за fabulousness в образа си, опитайте се да използвате градиент с пайети и кристали. Важното е, да се придържаме към цветовата гама, като изберете цвят боя, така че те са съчетание помежду си и с начина си като цяло.

Има няколко вида наклон за маникюр, но най-често-това е градиент на два-три нюанса на всеки ногте. Този маникюр се прави с помощта на гъба и други неща.

Вторият вариант наклон – преход нюанси от нокътя към ногтю. Този маникюр се прави също доста лесно, важното е да имате достатъчно количество от цвят червило на един цвят.

Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year

Класически маникюр за Нова година

Не всеки може да си позволи многоцветен дизайн нокти. Много момичета предпочитат по-консервативен маникюр. Ако сте една от тях да бъдат верни и проверени любими цветове лак за нокти, и придава празничност с разсипи страз, които приличат на искрящи снежинки.

При избора на текстура лак, е препоръчително да се предпочитат гланцово покритие. Поради това, вашият коледен маникюр идва от празничното осветление, и приличат на коледни декорации.

Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year