маникюр

Маникюр тенденции на лятото на 2019 г.: най-добрите идеи (33 снимки)

На прага На лятото, а значи е дошло време да се запознаят с новости и тенденции в света, маникюр, който ще помогне на ноктите и цялостния вид е впечатляващ. Днес ще ви разкажем за тенденциите в маникюр лятото на 2019 година, която със сигурност ще ви помогне да се превърне в една стъпка по-близо до мечтата си.

Леопард маникюр

Със сигурност в началото на това лято с домашен любимец принтом, а директно леопардовым принтом, който отлично показва себе си не само в облеклото, но и в нийл-арт. Експерти смело експериментираме с тази картина и създават невероятни идеи за ежедневна или вечерна нийл арт. Леопард маникюр ще зарадва както на жените, младите и възрастните. И, което е най-интересно, подобен модел ще бъде ефектно изглежда не само по-дълги нокти, но кратък, което го прави още по-гъвкав и любители на жените.

Леопардовый маникюр най-интересна работа под формата на акцент. Тоест, достатъчно е да се нанесе върху ноктите черно покритие, например, бежов цвят, и една или две нокът на всяка от дръжки за рисуване в стила на леопард.

Цветен маникюр

Лято е невъзможно без модни цветове на ноктите в топлото време на годината набира популярност. Със своята красота и нежност ще се справят с всяка дама по-интересни и женствени.

  

В последните години най-често жените се обръщат към най-обикновения маникюру. През лятото, този стил и ще изглежда чудесно на ноктите си. В този случай е достатъчно да се използват, например, лакове в пастелни нюанси, а също и няколко невен постави малък изчистен модел. Този дизайн е идеален за създаване на спокойна, романтична или дори бизнес ансамбъл.

Геометрия

В продължение на няколко години геометрията на маникюр не губи водещата си позиция в света, ноктите изкуство. Изглежда и това лято 2019 година тя ще бъде на върха на своята популярност. Само тук цветовата палитра на геометрични фигури в топлия сезон, няколко промени.

Експерти предполагат, това лято да се обърне внимание на смели цветове и не се отрече от себе си в яркостта, които ще придадат на всеки начин на смели и сладък послевкус.

Акварел

Жените, които предпочитат, за да видите своите ноготках максимално тънък дизайн, може да се обърнете към акварели, която това лято се оказа в тенденция.

В този стил можете да направите всичко, невен, както и за някои акцент. Във всеки случай, с по маникюр, това е просто невероятно въздушен и остър.

Но за да се разрежда акварел декор или експерти методи не предполагат. Той побеждава по-тънък дизайн и ще го дребнав.

Морска тема

Ще се върне в тренд и морски маникюр, който включва нанасяне на ноктите, с различни тематични рисунки. Подобно на ноктите набира популярност директно в плажен сезон, и той изглежда страхотно на всяка дължина на нокътната плочка.

За да направите красив маникюр в морски стил, просто се обърнете към синьо или пясъчен цвят лак за нокти и място на техните ноготках украса, като миди, морски, морска звезда, спасителен кръг, стъпки в пясъка, и така нататък.

Theme by Anders Norén