маникюр

Маникюр с фолио: най-модерни идеи за дизайн на 2019-2020 (снимка)

Ако искате да направите жар в своя всекидневен лук — посъветван да се обърне внимание на маникюр с фолио, която през 2019 година придоби нов живот и се превръща в тенденция на сезона.

Металлизированная хартия или фолио ще създаде по ноктите творчески и експресивни дизайн, който в никакъв случай не отстъпва на ноктите се използват кристали, рисунки, скулптура и други популярни методи. Изглежда добре дизайн ноктите на къси и дълги нокти. Във всеки от тези случаи може да се направи като всеки ден маникюр изискан и ефектен вариант за вечерно излизане в обществото.

Помислете за най-стилни дизайни с този привлекателен декоративно фолио.

Маникюр с фолио, в стил Минкс.

Това е новата тенденция в нокътната индустрия. Шалунья термостойкое етикети или фолио, доста сложни схеми, допълнителна регистрация не се изисква. И тъй като тази хартия е идеална рефлектор, повтарящ се абстрактни шарки под формата на геометрични или гипюра окото, изглежда ноктите е много готино.

Маникюр с фолио, в стил на дъгата.

Металлизированная хартия изглежда на ноктите си. И всичко това е заради переливы и реализации на дъгата. Цветното фолио можете да използвате напълно на всички нокти, парчета или да създадете стилен нийл изкуство с акцент. И не забравяйте, цветното фолио е с много широка палитра от нюанси, така че са подходящи за всяка цветова схема основен маникюр.

Theme by Anders Norén