маникюр

Маникюр с фолио мода 2018 идеи 53 снимка новости

С помощта на фолиото може да се създаде за нокти истинско произведение на изкуството — блестящ маникюр, който ще свързва у околните с блясък на скъпоценни камъни и метали. Преди всичко, трябва да се отбележи, че за ноктите дизайн категорично не отговарят на храни, фолио. Трябва да се използва специализирано фолио, които могат да бъдат намерени във всеки козметичен отдел.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Технология на нанасяне на огледално покритие е много проста. Не ви трябват професионални умения и майсторство. Ние ще ви кажем какви са на вид фолио за дизайн на ноктите, като се прилагат и за колко време метален маникюр.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties2Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties15

Фолио за нокти снимка новости

В зависимост от тяхната структура и начин на нанасяне на фолио за нокти може да бъде преобразуване или скъсване. Последното е доста гъста и се формира в роли или под формата на стикери. Непейвода или отрывная фолио може да се приложи към нокътната плочка под въздействието на топлина и с помощта на специално лепило под формата на отделни модели или непрекъснати покритие. Излишните се премахват пила за нокти. Разнообразие от такова покритие са етикети Шалунья нокти.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties За тези, които тепърва започват да се разбират основите на Нийл-арт, по-добре да купя конвертиране на фолио за нокти. Тя обикновено се продават на роли, има по-малка стойност и е по-лесно да се прилагат. Повърхността на тавана могат да бъдат гладки или релефни, с различни мотиви и щампи. Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Има преведени и непейвода откъсване на фолиото. Непейвода сълза
Той може само да разкъсат на парчета, изрязани във формата на различни фигури.
В процеса на изграждане в аквариумном дизайн: земи на лепкав слой на субстрата (акрил или гел).
Начин на употреба на лак: покриваме ноктите с лак (или на хонорар) или специално лепило (на всички или само на някои места), вземете клечка за зъби и поставете парчета фолио във формата на всеки модела.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties Превод. Като цяло, предаването на фолиото се продава под формата на тънки отрывных листа, на ленти или на листа с релефна, и парчета фолио можете да намерите в малки кръгли коробочках. По този начин, изборът на цветове и модели е доста разнообразни, което позволява да се отдадете на най-смелите експерименти в творческия процес декориране на нокти. Фолио може да се покрие цялата повърхност на нокътя (ефект на златни, сребърни или slr нокти) или създаване на оригинални декоративни елементи и къдрици. Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Маникюр с фолио идеи за нови снимки

Маникюр с фолио, както и всякакви други необичайни ноктите се извършва в няколко етапа, като се започне с най-простите стъпки. С други думи, преди да декориране на нокти с метален блясък, те трябва да се постричь, подстригване, боядисване и премахване на кожичките. За да изпълни тези стъпки, вие трябва да прочетете инструкциите за изпълнение на общия Европейски маникюр. Отделно трябва да се отбележи, че лак, който ще се използва като базов покритие трябва да се прилага в един слой. Освен това, тя трябва да се комбинира по цвят с блестящи стикера, който ще покрие нокътната плоча.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Възможности за маникюр с фолио може да бъде огромно количество. Ако не може да излезе с дизайн на себе си, на помощ ще дойде в Интернет, където можете да намерите много примери. Една от най-популярните салони са както следва:

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Маникюр с ленти от фолио, които могат да бъдат поставени вертикално, хоризонтално, по диагонал, изглежда много стилно и перфектно се съчетава с различни видове дрехи. Декорирани не само фолио, но и пайети, той ще допълни вечерен тоалет, скромен, с изчистени линии — бизнес костюм, с рисунки, дънки или рокля палава.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties Лунен маникюр с фолио е идеално за зимата. Замрял, женствена, тя ще изглежда добре на всяка дължина на ноктите.
Маникюр с гел лак с фолио-това е възможност за няколко седмици да забравим за грижите за ноктите и изглежда добре, Като домакинската работа или си почивате на морето. Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Видове фолио за нокти

За тези цели в магазините отдавна се продава в широка гама от фолиа за маникюр, която има фина структура и достатъчно разнообразна фактура. В магазините могат да се намерят няколко вида такива фолио, вие трябва да изберете този, който ще отговаря на вашите конкретни проекти. Така че, това е като?

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Стикери от фолио. Този тип уплътнение от фолио, които имат самозалепваща се основа и защитно покритие, което предпазва огледално-рефлексен на повърхността от повреда. Трябва да се помни, че материалът за такива цели е много тънка, така че работата с него е достатъчно трудно. Ето защо тази версия фолио е най-подходящ за начинаещи в това начинание.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties Лист фолио. Този вариант обикновено се среща под формата на тънки листа, които производителят се превръща в малки роли, опаковани в специални пластмасови опаковки. Видове листа, представени в различни цветове, можете да намерите варианти с интериор, ефекти и необичайни модели.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties Термо-фолио. Има необичайно свойство: под въздействието на топлия въздух, лист става мека и еластична, което позволява просто достатъчно, за да покрие вашите нокти.
Релефно фолио. Могат да бъдат представени под формата на твърди листа или под формата на стикери, са с различна текстура на повърхност може да бъде груба или смес от грубо с гладка. Също така има много варианти на цветове и шарки на повърхността.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Маникюр с фолио 2018 дома

Преди да започнете, трябва да изберете опцията за маникюр. Ако едно момиче планира дизайн от парчета фолио, а след това на първо място те трябва да се изрежат. За това, за предпочитане с остри ножици, така че материалът да не се скъса. Докоснете, за крайни продукти, не се препоръчва в противен случай те могат да бъдат повредени.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

В зависимост от това, маникюр с фолио не бъде избран, му изпълнение е подобна. Първо трябва да се отстрани с нокътната плочка остатъците от стария лак, след това обезмаслени повърхности. Следващата стъпка е да нанесете прозрачен лак. Той трябва да бъде напълно суха. След това нокътната плоча, боядисани в избрания цвят лак за нокти и докато не изсъхне, човек трябва да се залепят фолио. По тази причина, дизайн на всеки ногте отделно.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Как да се направи красив маникюр с фолио? Има само един опит да се постави фолио на повърхността на нокътя, затова се препоръчва да бъдат изключително внимателни. Защото ръцете й не могат да бъдат взети, за да се направи това-използвайте пинцети. Ако парче да падне, както трябва, да се движи не ще. Той взема с пинсети за край, а след това разглаживается покрива с памучна свещ пръчка така, че да се избегне бръчки, тогава направи дизайна, като на снимката маникюр се прави с фолио.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Ако фолио не клеится, като лак изсъхне, повърхността на нокътя капка специално лепило или лак, за да направи парче. В края нанесете горния капак, за да придадат допълнителен блясък и да се даде материал за да избледняват.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Златен маникюр с фолио 2018 нови идеи снимка

Чувство за коректност на определен дизайн на ноктите, е лак за нокти цвят и основния модел. Златист цвят се смята за универсален, така че той е винаги в движение. Освен това, златни пирони са идеални за много елементи в облеклото с златна обкова. Много красиво изглежда, когато тя е в ръцете на черно клатч със златна закопчалка, и пръстите й краси съответния маникюр: черно и златисто.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Лунен маникюр с фолио 2018 нови идеи снимка

Много привлекателно изглежда лунен маникюр с фолио. За да се създаде такъв декор, ще ви трябва:
Лунен маникюр фолио
1. Фолио;
2. Основни покритие;
3. Лепило;
4. Q-съвети;
5. Топ покритие.

Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties Изпълнението на маникюр започва с обичайните процедури – подготовка на ноктите за работа. След това трябва да покриете ноктите на базова основа и го оставете да изсъхне напълно. След това вие трябва да се прилага на върха на нокътя или основата с лепило, така че да направи „дупка“. Как да се прилагат фолио за нокти? В изсушен и стана прозрачно лепило, за да залепи парче лъскав лист, добре гладките с помощта на покрива с памучна свещ пръчка, а след това рязко се откъсне нокти. След това можете да покриете ноктите отгоре или се оставя така. Manicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo noveltiesManicure with foil 2018 fashion ideas 53 photo novelties

Theme by Anders Norén