маникюр

Маникюр два цвята 2020-2021: 16 идеи, които ще ви помогнат да създадете перфектни нокти

Монохромен маникюр-това е за вас е твърде скучно решение? След това гледат на дизайн, като се използват два цвята на нокътната плоча. Този вариант изглежда невероятно ефектно и в същото време стилни, независимо от ситуацията.

Маникюр два цвята през 2020 г. набира популярност и чрез своята универсалност. Защото цветът на ноктите може да изберете абсолютно всеки.

Искате да създадете маникюр за бизнес имидж? Вижте в бежов цвят, в комбинация с бяло. Вас ви очаква парти? Опитайте по-смели цветове. Например, прекрасно е ще изглежда нюанси на червено и черно, синьо и бяло. Тук трябва да изберете точно тази цветова палитра, която е най-подходяща за създаване на изображение.

Аз съм

Не забравяйте, че за маникюр в два цвята може да се използва за допълнителен декор. Последният може да бъде декор, разнообразие от трикове или рисунки с модели.

Говорейки от техники, а също така ще изглеждат впечатляващо — френски, омбре, или отрицателно пространство. Декор могат да се използват абсолютно всички. Кристали, пране, пайети, мъниста и така нататък. А ето шарки и картини са създадени в зависимост от общата тема маникюр. На свой ред, през 2020 г. на върха на популярността геометрични, абстрактни и флорални мотиви. Не по-малко популярни щампи. Така чудесно си маникюр с използването на два цвята ще изглеждат страхотно с леопардовым мотив.

Маникюр два цвята 2020-2020: 16 идеи, които ще ви помогнат да създадете перфектни нокти

Theme by Anders Norén