маникюр

Маникюр 2019: учебен сезон на тренда

Manicure 2019: study antitrend season

Красив и добре поддържан маникюр никога не излиза от мода за всеки сезон. Но, за съжаление, това не се отнася до дизайна. Нека разгледаме основните тренда 2019? Защо и как да се замени — в нашия материал.

Да започнем с това, че през 2019 година на мода овални, най-естествената форма на ноктите. Що се отнася до дизайна маникюр, този сезон трябва да изберете геометрични фигури, линии и да не забравяме за едно негативно пространство и прозрачен маникюр.

Тенденции и тренд са коварен човек може да бъде много лесно да се движите. Да разгледаме основните грешки.

Много пайети и камъни

Натуральность — централен тенденция 2019 година. За да добавите блясък на един нокът, но не всички наведнъж. През този сезон ние не трябва да провеждат експерименти с големи камъни. Ако вие наистина искате, че едно малко камъче, ще бъде достатъчно.

Manicure 2019: study antitrend season

Неон и отровни цветове

Неонови цветове в маникюр е модерен тенденция на миналия сезон. Всичко това се е променило. Основният цвят ултравиолетов, но ние не трябва да се забравя, че категорията на модни нюанси на жълто, синьо, бяло, розово и други podany.

Дълги квадратни нокти вече не е на мода!

Стикери за нокти

Стикери за нокти ще ви помогнат за няколко минути, за да създадете красив дизайн, но това не винаги е привлекателно. Изберете краткост и лекота. Например, фини линии в съчетание с негативно пространство.

Тенденция много често се променят, така че да изберете дизайн, който да се радвате на все 100%. Ние сме решили да покажат най-интересни възможности!

Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season

Вдъхновява нов дизайн?

Theme by Anders Norén