грим

Магнитен мигли: плюсове, минуси и правила за ползване на ново устройство за красота

Magnetic lashes: pros, cons and rules for the use of a new beauty device

Ние живеем в трудни времена, когато момичетата се правят на вежди къдрави, увеличаване на косми в носа и е украсена с пайети на задните части. Появата на такава тенденция, като магнитни мигли не изглеждат толкова невероятни. Нека да видим, какво е магнитен мигли.

Тенденции за красота не е „да“, ни мигли от ума. Ние сме поискали да направят друга салон за миглите и да увеличи броя им чрез изграждане на миглите. При създаването на вечерта грим, гримьори клеится допълнителни мигли. Но тя е сложна и изисква необходимите умения.

За да се опрости живота ни и са създали магнитен мигли. Но ако те са опростени?

Какво е магнитно мигли?

Магнитно-мигли — за красота устройства, които ще попаднете на всеки мисълта: „защо аз не помислих за това по-рано?“. Това е за многократна употреба, на устойчивото и безопасно мигли на магнити, които изключват риск от алергични реакции и значително опростяват процеса на грим.

Magnetic lashes: pros, cons and rules for the use of a new beauty device

Магнитен мигли първи път е представена (и се) през 2016 г., марката е една-две пръчки. Но този, на пръв поглед идеалната красота устройство има няколко недостатъка: първо, те струват много по-скъпо, отколкото обичайните фалшиви мигли. На второ място, те могат да бъдат закупени само онлайн, след като направи резервация.

Предимства на магнитни мигли

Очевидно и основното предимство на това устройство е лесен за употреба, не се налага да използвате лепило в грима и минимизиране на риска „Мис“. Това изглежда така: бързо остана магнитни мигли, не са пропуснали и не е необходимо, почистете излишното лепило за мигли с помощта на памучен тампон.

Недостатъци на магнитни мигли

Както вече казахме, можете да ги закупите онлайн и предварително. Това означава, че можете да ги купите за час преди фотосесията е просто невъзможно. Трябва да се подготви или да използвате обичайните фалшиви мигли.

В допълнение, централен и огромен недостатък на това устройство е самият магнит. Този проблем е съществувал в периода от 2016 до 2017 години, както казват производителите, са били премахнати. Факт е, че Магнита е поставен в центъра на лента, която не позволява ресницам следват извивката на очите.

Magnetic lashes: pros, cons and rules for the use of a new beauty device

Този проблем е довело до огромен брой негативни коментари на блогъри и „развали“ продукт. Въпреки това, той отново излиза на пазара актуализирани.

Нов/стар магнитен мигли

Появи актуализирана версия на този продукт в началото на 2018 г., когато компанията-гигант в областта на фалшиви мигли Арделл пусна своя магнитен мигли. Марка усъвършенствали тази идея просто като махнете Централната магнит лента с миглите, правейки го невидим и изтънчен.

Magnetic lashes: pros, cons and rules for the use of a new beauty device

Нови магнитни мигли външно не се различават от обикновените: разликата е само в това, че свързването ресничной поредици са мини-магнити, а не с лепило. Това е малко подобрение, позволява правилно да се „сложи“ на ресничките на кривата на очите, и е запазила такава блестяща идея за красота.

Как да използваме магнитни мигли

Се придържат към фалшиви мигли за много истински ад, а за други — често срещано. Механизъм на действие на използването на административни и магнитни миглите една и съща, просто е нужна практика.

Magnetic lashes: pros, cons and rules for the use of a new beauty device

Магнитен миглите не е нужно да се използва лепило, пинсети и други прости инструменти за фалшиви мигли. Вие просто нанесете ивица на фалшиви мигли колкото се може по-близо до линията на техния естествен растеж. След това се прилага на лигавицата на горния клепач под миглите, и те ще си очи. Или на ресницах.

Theme by Anders Norén