стил

Лято оверсайз: 10 стилни образи за жени след 35 години,

Всяка жена иска да изглежда зашеметяващо, независимо от неговата възраст и конфигурация. Предлагаме ви да погледнете оверсайз, който е харесван от всички жени на планетата. И това не е случайно. Защото, както показва практиката, са изключително разнообразни, помага да образи, съвсем различни стилове, а също така помага да се прикрият някои недостатъци на фигурата. Днес ще ви разкажем за летните големи за жени след 35 години, който ще ви помогне да се открояват от тълпата и да се превърне в икона на стила в градски условия.

Яке сверхразмерные

Изключително стилна за лятото, който задължително трябва да си купите този яке оверсайз. Той ще ви помогне всеки ден да експериментирате с лъкове и да се създаде един наистина красив и модерен образи. Изберете за себе си най-универсалната модел якета оверсайз, които перфектно ще се побере във вашия базов гардероб. Това може да бъде както яке в клетката и красиво яке в бяло.

Рокли оверсайз

Също така това лято, жените след 35-годишна възраст е препоръчително да не се пренебрегва рокля свободно намаляване. Те ще са страхотно като снажен момичета и дами, които трябва да се прикрият някои недостатъци на тялото.

Риза оверсайз

Бяла класическа риза, сякаш заснет с рамото приятеля си, е идеалното решение за жени, които искат да бъдат елегантни и комфортни лук. Мач такъв топ с дънки, панталони или поли, смело експериментират с цвета.

Дънки оверсайз

Човек се превърна в истински хит в последните години. И аз ви съветвам да не изостават от модата и си купи модни дънкови панталони, които леко провиснал приятелка. Носите един предмет гардероба на почти с всяка ваша дрехи и допълва начин, като обикновени маратонки и женски обувки или сандали.

Theme by Anders Norén