Лунен маникюр

The moon manicure

Днес маникюр различна форма на своите видове. В тази статия ще говорим за лунен маникюр като нов и интересен вариант за маникюр за нокти. Лунен маникюр нарича начин за дизайн на ноктите, който предполага умишлено подчертаване самотен. Lunulae, от своя страна, е част от нокътя при основаването му.
За преобразуване на такъв дизайн маникюр, нокти, да полумесец, който изцяло или частично се повтаря формата на лунулы. Лунен маникюр този е обявен заради това, че lunulatus играе ролята на Луната е с формата на Полумесец.
Името на този маникюр е разпространено не само в Русия, но и в чужбина, където такъв лак се нарича холивудски или френски маникюр Диор. Между другото, дистрибуция и навлизане в моден лунен маникюр е до голяма степен се дължи на модна къща “ Кристиан Диор, който предлага маникюр на своите модерните модни пет години, а след това постепенно я прави хит на модата.
В основата на лунен маникюр-това е обърнат френски. Въпреки това, за разлика от последното, тук са представени лакове контрастни цветове. В първоначалния вариант на маникюр, Луната се повтарят естествената форма на нокътната дупки, но съвременните стилисти направили го обърнете, което позволява rozhkam Полумесец, за да погледнете нагоре и надолу.
Лунен маникюр също да се комбинират с пиджаком, в който горните и долните полумесяцы гледат в една посока, която изглежда много оригинално.
Видове бои, използвани за създаване на лунния маникюр.
Класически вариант на лунния маникюр е предназначен за покриване на една светло-бежово или бял лак, а останалата част от лака в контрастен ярък цвят. В момента, специалистите използват и други екстравагантни комбинации от лакове, за да се създаде по-оригинален лунен маникюр. Например, комбинация от сребро и бордо, сребърно и черно, праскова и черно, златно и черно, сребристо и лилаво и други.
Трябва да се подчертае, че най-подходяща и стилна комбинация от цветове днес лак за нокти-това е комбинация от черен със златисти или сребристи нюанси лакове за маникюр. Въпреки това, в случай маникюре няма никакви ограничения за въображението си, което позволява да измислят собствени комбинации от цветове и да създадете свой неповторим дизайн.
Въпреки усилията на стилисти, същността на дизайн на лунния маникюр е оставил ярък самотен в тъмната (контрастиращи) на ноктите.
Може да се използва като гланц и матиран лак, но не се препоръчва да се съчетаят гланцови и матови лакове, в същото време.
За създаване на лунния маникюр ще Ви трябва списък на стоки, който се състои от специални быстросохнущих лакове, самозалепващи ленти, както и за френската, фина четка, за да се боя на база под лак за нокти, смывка за нокти.
Стъпка по стъпка инструкции за създаване на холивудската френски.
1. Обезмасляване на нокътната плочка. Това е необходимо, за да най-добре да задържат лак за нокти, който ще позволи на лаку-дълго области на върховете на ноктите. За обезмасляване на ноктите просто ги чисти с лакочистител.
2. Прилагане на основен слой. Фондът ще насищане на ноктите хранителни вещества и ги предпазват от вредното въздействие на лака. Освен това Фондът се използва като завършилият на следващия слой лак.
3. Нанасяне на първия слой лак, който е по-близо до дупка. Това е необходимо, и е важно да се изчака пълно изсъхване.
4. Клеим етикети, формуляри. Някои не използвайте етикети и нарисува себе си форма, с помощта на тънка четка. На границата може да бъде или заоблен или триъгълен, по-подходящ за овал на ноктите.
5. Прилагане на контрастни лак за нокти. Тук можете да експериментирате с цветови комбинации и да се измисли нещо ново.
6. На последния етап. Тук трябва да се прилагат по прозрачен слой, който ще бъде основа за поставяне на лак, и гладки слоеве боя, освобождавайки се по този начин, ноктите грозно могили.

The moon manicure The moon manicure  The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure

The moon manicure