маникюр

Лунен маникюр – оригинален дизайн 2018-2019: снимка

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Лунен маникюр отдавна полюбилась модерен модницам и се превърна в синоним на женственост. С някои коррективами този Нийл-арт е много популярен през 2019. В съответствие с член момичета ще намерите стилни нокти и проекти на този сезон.

Характеристики на лунния маникюр

Оригиналът е на луната Нийл-арт-това е една интересна вариация на класическата френска. Нокти, декорирани в този стил имат по няколко имена: reverse (обърнат) френски, холивудски маникюр или козметични.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Лунен маникюр и техника на негативното пространство

Специалисти в областта на Нийл арт предлагат интересни възможности, което позволява да се споразумеят лунен дизайн в други посоки.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Луната Нийл-арт в съчетание с класически френски оригинален вариант за създаване на стилен начин.

Не по-малко привлекателни прилича на комбинация от „холивудската усмивка“ с кристали, пайети, технологии, „счупени стъкла“.

Модни тенденции 2019

Съвременни тенденции предлагат се отклони от класическия вариант на лунния маникюр, с помощта на смели идеи и оригинални интерпретации. На снимката по-долу показва съответните опции, които ще тенденция сезон 2019-2019.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Елегантен акцент в дупки

Най-популярни са:

  Оригиналните текстури. Така че, днес, на върха на популярността, комбинация от луната Нийл арт с krakelyura, матирана основа, пясък и голографическим ефект. Отрицателното пространство. В този случай отвори, прозрачни или покрити с безцветен лак. Също така дизайн могат да бъдат допълнени с цветни акценти или модел. Контраст. За покриване на дупката при създаването на обратната френски експерти ще използват нюанси, контрастни към основата и се украсяват кът с пайети, фолио и пайети. Разнообразие от форми. Тази година модата предлагам да се отклони от класика и отдават предпочитание на дупки триъгълни, вдлъбнати, офсетов или асиметрични форми. Експерименти с размери. Можете да промените не само формата, но и размера на дупката. Отделяне на достатъчно голяма площ, можете да го украсят с красиви рисунки, кристали и други интериор.

Сред най-модните идеи на сезона 2019-2019 двойна, тройна опция отвори, прозрачни регион „усмивка“, дупка омбре и други оригинални дизайнерски решения, които със сигурност ще оценят жените от всяка възраст.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Лунен маникюр с трансформатора

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Допълни луната френски език, като използвате кристали, камимусуби, дантела, щамповане или боядисване.

Интересни цветове

Привличане на Луната на ноктите зависи и от дизайна на използваните декоративни елементи, както и избор на цвят.

Така, за ежедневна лунния маникюр за къси нокти дизайнери препоръчваме да използвате гел за нокти нежна палитра. На снимките по-долу е показано на ноктите с база бежови, кремави и пудровых нюанси. Тази конструкция ще се превърне в чудесно допълнение сдържана офис.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Необичаен лунен маникюр

За топлото време на годината, дори и всекидневни образи може да се направи по-ярки, като се използват нюанси на розово, лимонов, тюркоаз и други пастели. Тези нокти ще придадат лекота на целия образ и да създаде добро настроение за целия ден.

За вечерните Лук, може да използвате лунен френч бордо, лилаво, кафе, тъмно синьо и Emerald нюанси. Тези цветове придават елегантност и шик, а светъл интериор дава усещане за лукс.

Опции

За да направи най-красив лунен маникюр, вие трябва да се научите не само най-новите модни тенденции за лятото-есента на 2019 и снимки на предлаганите от дизайнери, но на текущата версия на Холивуд-френски език.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Лунен маникюр с empingham

  В комбинация с яке.

Идеалното решение за всички случаи на живота си – комбинация от Холивуд и класическа френска. По-добре този тандем изглежда страхотно на къси нокти или с форма на бадем. Използването на ярки цветове позволява да се създават деликатен начин, тъмни и наситени цветове ще добавят ефект и са най-подходящи за вечерно облекло.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Най-ефективен и интересен прилича на комбинация от контрастни цветове.

  Триъгълна форма дупки.

Отвор с неправилна форма ще реша скучна класика. За неговото изграждане се използва фолио, кристали, прах, пайети и други декоративни елементи.

  Използването на „златен“ и „сребърен“.

Размер на дупките може да бъдат украсени с пайети, пайети и кристали Златен и сребърен нюанси. Такива бижута, най-изгодно изглеждат въз основа на тъмни, кадифени и матови нюанси. „Благородни метали“ се добавят особен чар и лукс.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Лунен маникюр с злато

  Щампи и етикети.

За да даде образ на оригиналност и разнообразие, за лунната специалисти по дизайн препоръчват използването на различни декоративни елементи. Например, действителната дупка ще се разделят цветен принт или ленти от фолио, по диагонал и продълговати „усмивка“. На фона На едно или няколко ноктите, можете да рисувате геометрични линии, дантела, плъзгачи и кристали.

  Омбре.

Наклон отлично се съчетава с лунен френски. Плавен преход от светли до по-наситени нюанси, идеално допълва както ежедневна, така и вечерта начин.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Със скосени дупка

  Матиране Основа.

Изпълнението на Холивуд французите има начин за официално дизайн. Невероятно красива изглежда комбинация от дупки с леки вензелями ажурни и плътен матиран основата на синьо и бордо.

  Комбинация от пайети, камимусуби, кристали.

Добавянето на класически лунен дизайн нокти с пайети спокойно можете да отидете на всяко тържество, независимо дали това е сватба или абитуриентски вечер. Комбинация от лаконичных модни нюанси и камимусуби ще ви позволи да създадете уникален и луксозен външен вид.

  Точкова техника.

Още един интересен и модерен през този сезон решение – лунен точка и френска техника swablu. Този дизайн изглежда невероятно женствен и нежен, ще даде образа на лекота и елегантност.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Оригинален дизайн на лунния маникюр

През 2019 г., експерти в областта на изкуството нокти предлага широк простор за експерименти. Въз основа на модни тенденции, момичета, може да вземете техника на лунния маникюр, то се променя в зависимост от настроението и лични предпочитания.

А какво е лунен маникюр ще изберете?

Theme by Anders Norén