Луксозни часовници на швейцарската… много думи, но същността е една: стилна малко нещо с по-дълбок смисъл. Само си представете: вие влезете в една стая, в която много мъже. Как да се открояват сред тях, ако те са облечени в скъпи костюми, които се носят италианска ръчно изработени обувки на лицето на всеки се чете лесно на такива понятия като „успех“ и „по-добра светлина“? За да се открояват, можете просто да извадите вашия мобилен телефон и го предал на ухото му. Не, „тръби“, вие също не се изненада, дори и за вас това ще бъде отлита от чисто злато. Но ръката, която „мобилна“, изгодно, за да се осветява стаята… ако, разбира се, я китката украсяват оригинални часовници Картие или Chanel.Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?

Брашно избор: акцент за стил

Не само цената играе ролята на „първа цигулка“ в избора на часовници. Първото нещо, което трябва да запомните за стила на човека, за който те са предназначени. Така че по-лесно да купи или хронограф TAGHeuer Шанел, да изберете такива часовници като подарък. Въпреки че, веднъж часовници за мъже, но да не се жени, за да угоди на приятел, колега или член от семейството да работи. Както се казва, е да швейцарски часовници и всъщност костюм за тях да се направи!

Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?

Ако търсите мъжки ръчни часовници за себе си, първо решете каква ще бъде целта на използването на аксесоар. Ако вашият рожден ден или годишнина е човек на бизнеса, и кръг на общуване, партньори и колеги, той обича ограничаване на класиката – например, строг Зенит с тъмна лента, идеално се съчетава с бизнес-костюм. Ами, за отдих на министерството на отбраната, завсегдатаем нощни клубове и отчаяни страната-искате да избират модерни и стилни мъжки часовници на маншет (въпреки че може и да е на каишка, ако това е затруднен стил от Ulysse Nardin морски). Освен това, dudelove часовници разногласия. Има аксесоари за ежедневието и за провеждане на преговори на най-високо ниво. В последния случай тя едва ли е подходящ, без значение колко известни актьори, те не се рекламират – те са твърде спортен (в повечето случаи). И фантазия модел от Ulysse Nardin също не дава човек, сериозност, когато се занимават с бизнесмени. За събития в този план е най-добре да се търси часовници Монтбланк (Blanc) – като солидна и луксозно.

Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?

Къде да купя таг Хоер

Ние сме написали няколко оферти от различни онлайн магазини, кликнете на изображението и отидете в онлайн-магазин за закупуване. Не се притеснявайте, това е безопасно, ние предлагаме продукти само от надеждни магазини.

Колко часа трябва да се има в техния „гардероб“?

Много! И ние не говорим за дамах, които трябва да се „сто хиляди“ се колани за всички поводи: рокля в зелено, червено вторият син на третия, и така нататък… мъжете също може да бъде много часове, така че ако вашият приятел вече е хронограф от Монтбланк (Бланк) или Chanel (Одисей Нордин), все още не е факт, че той не мечтае за второ!Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?

Така, швейцария луксозни мъжки ръчни часовници могат да бъдат:

    Класически за офис и важни срещи (в крайна сметка, „под костюма“);casual (casual стил, който никога не излиза от мода, така че е идеално за човек, който по този начин не гони);е нормално, за партита и нощни клубове (тук е уместно да си спомня необичайни модели на Chanel, който със сигурност ще добави ви точки в общуването с представители на по-прекрасния пол);за почивка (с функции, полезни за турист, водолаз, състезател и така нататък… просто си спомням модел Формула 1 от Cartier).

Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?

Какъв вид механизъм е по-добре?

Понякога гледам с почти еднакви циферблатами вътрешно се различават един от друг, както небето от Земята. Фактът, че във всеки модел на „чука“ различни „сърцето“ на механични, кварцови или електронни. Какви часовници се купи – с вятъра и, може би, за батерията, за да се облече и да забравите за тях в месеци? Ето това е до вас, но ние просто ще дадем няколко съвета.

Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?Механичните часовници работят от институции твърди пружини. По принцип, този модел трябва всяка сутрин на вятъра – въпреки това, в съвременните магазини „намерили“ и мъжки часовници със самостоятелно ликвидация. Това е пролетта е усукана при движение на ръката си (така да ги носите и можете да забравите за филм и да се скрият в масата – и те са си струва). Тяхната слабост: се страхува от вода и прах, така че трябва внимателно да се носят. Предимства: тези часове-това е „душата“, защото той миришеше на стари. И ако баща ти или дядо също е бил хронометър, който той заводил всяка сутрин, вие ще имате едно безценно усещане за връзка между поколенията. Примери за такива часовници: Одисей Нардин Макси Марин Таг Хоер Carrera Пендулум.

Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?
Кварц-ръчни часовници, снабдени с акумулаторна батерия (обикновен или слънчев). Те са най-удобно: това е, подредена и забравих. Примери: Таг Хоер Монако ЛС подводница или космически селскостопанска Искате по-цветни? Препоръчваме компанията Ulysse Nardin морски (между другото, този модел се предлага и в механиката).
Електронна. Тийнейджърката мечтата на 80-те години, в момента тези часове не са много популярни. Основно, те са снабдени с цифров дисплей led, понякога тя се допълва от стрели. Популярни модели на „“ може да се счита: микрокамер таг Хойер (с кварцов Кристал „сърце“), таг Хоер Монако 72, Тиссот t-тактилни t-навигатор 3000. Но компанията зад Chanel производство популярните модели електронни часовници в последно време не е забелязал.

Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?

Други важни неща

Да се обърне внимание на автомобил — най-сигурният-титан. Че delnotice? Ако ще да носи бъдещата си часовник на китката не само в офиса, но (например) ще карам ги велосипед или да си хоби, тогава по-добре да изберете модел с сапфирено стъкло – той не се страхува от надраскване, както и минерални, и Crystal реколта. Такова стъкло предпазва циферблата бе споменато по-горе, модел от Ulysse Nardin на морето. Между другото, в него се подчертава също така не дава толкова предано служи дори в слънчево време. От по-редките примери кон Класико от същата изискан Шанел.

Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?

Красиви, стилни, е много ограничен, и, разбира се, сигурно.

Няма да кажа, на двойки и на групи – така, както можете да изберете мъжки часовник, то трябва да бъде не само удобен, но и надежден. Най-предпочитан вариант за много потребители е кожата, но този колан се счита за краткотрайно. Ако желаете, без да се замени и ремонти, за да ги изпрати сина си часовник, купи хронометър с метален гривната от гласове детайли. Тези модели са много жесток и „мъжки“ вид, така че детето ще бъде във възторг.

Luxury watches mens Swiss watches: rolex, or Ulysse Nardin?