прически

Лимон подчертава. Как да стане това?

Ако искате да смените своята прическа с помощта на плетене, но не смея да се изпълни тази процедура, заради вредите, които могат да доведат косата на въздействието на химични избистрители, за тази цел можете да използвате и лимонов сок.

Малко хора знаят, че лимонов сок е чудесен безвредно лекарство за изсветляване на косата, Освен това, е доста ефективна. Разбира се, той е подходящ само за леко облекчаване на направления, т.е. ако косата ви е, например, кестен цвят, след използването на лимонов означава, че те стават по-светло кафяви.

Сокът на този цитрусов има способността осветлять направления се дължи на факта, че той взаимодейства с ултравиолетови лъчи, така че косата не сте тук, ще дойде по-удобно.

Lemon highlights. How to do?

Всички ние знаем, че ярките лъчи на слънцето могат също да изсветлява косата, но този процес е много дълъг. А киселина в лимонов сок, ще ускори процеса.

С други думи, „Слънчев лимон“ мелирование се извършва по следния начин. Преди процедурата по избелване не си струва да миете косата си, за да ефект е по-ясен.

1.Нанесете върху кичура свежевыжатым лимонов сок. Ако искате да облекчи напълно всички косата, това също е възможно. В този случай трябва да се използва продукт на цялата коса.

2. След прилагането на сок, за предпочитане в рамките на 30 минути се на слънце и след това измийте главата си с топла вода и шампоан.

Този процес трябва да се повтаря толкова пъти, колкото им трябва, просто следващия път не трябва да се мият с шампоан. Ти просто трябва да се изплакват с главата лимонов сок, след определен период от време.

След процедурата задължително използвайте балсам за коса, защото под действието на слънчевите лъчи в съчетание с действието на сок може да им е трудно въздействие върху косата, например, ги изсушава. Но лимонена тъкат, не отстъпва по надеждност на професионална процедура, изпълнена в салона.

Той не слезе с косата, докато не нарежете ги или не може да покрие.

Важно е внимателно да се грижи за косата по време на боядисване. Това означава, че трябва да забравите за сушене със сешоар и лак за коса. Не си струва толкова силно пересушивать кожата на главата, това може да доведе до пърхот.

Трябва да изключва къпане в солена вода, което е особено важно, ако процедурата се провежда по време на почивката си. И не забравяйте, много е важно да се прилагат овлажняващи маски за коса.

Theme by Anders Norén