мода

Летни шорти: 15 от най-популярните модели 2019

Лятото е на прага. А това означава че е време да обновите гардероба си, като се има предвид горещото време на годината. Сега в хода на неща, направени от по-леки и тънки материали, също стават популярни модели и стилове, които не се използват често през студения сезон. Някои от тези неща шорти. Летни шорти 2019 многостранна, а това означава, че всяка жена може да намерите тук идеален модел, който идеално ще се впишат в годишната начин. Днес ние ще обсъдим най-популярните модели на летни шорти 2019, които ние Ви препоръчваме да се види.

Дънкови шорти

Дънкови шорти-най-популярният елемент дрехи за лятото. Стилен деним е невероятно красиви, универсални и, което е най-интересно, помага да се направи стилни и красиви снимки всеки ден. Освен това, дънкови шорти разполага с разнообразие от модели. Някой ще бъдете възхитени от прости, класически дънкови шорти, докато други ще се радваме да опитате шорти с ожулвания или дупки. Ами всяка жена ще изглежда дънкови къси панталони с бродерия или интериор. Говорейки за последното, добре ще се побере в ежедневния начин на дънки с кристали, пайети или лъкове.

Плетени шорти

Най-красиви, стилни и, най-важното, свеж начин може да се получи плетени шорти. Избират изящни и качествени материали. Те ще ви помогнат да направите интересен начин, който да не бъде горещо. Освен това, вижте на трикотажни панталони, които са по-скоро класически панталони. Тези шорти ще изглежда чудесно на английски с стилно яке или сако. Този костюм може да бъде, ако не е много строг дрес-код, за да се носи дори в работата.

Ярки шорти

Ярки цветове през лятото на върха на популярността. Ние ви съветваме задължително ги добавете в гардероба си ярките цветове, които могат да направят вашия начин още по-стилен, цветни, оригинални и модни. При избора на цвят, аз ви съветвам да разчитате на модните тенденции. На върха На популярността такива цветове, като червено, оранжево, корал, жълто, синьо, бяло, бежово и така нататък.

Шорти с принтом

Не по-малко популярен през 2019 г. летни шорти с принтом. Тук ви предлагам да се обърне внимание на модели с по един модел, както растителни, животински, райе, клетка, грах или геометрия. Въпреки това, ако искате да скриете някои несъвършенства на тялото си, тогава по-добре да се предпочитат вертикални ивици визуално удължават вашият силует.

Theme by Anders Norén