стил

Летни сака: 6 модели, които винаги ще бъдат в движение

Яке-това е горна дреха, която да изглежда перфектно във всеки сезон. Аз ви съветвам да не забравяме за това и през лятото, когато изображението е необходимо стилно допълнение. Днес ще научите какви летни якета в тенденция, с което да носят, а също и някои от тънкостите на избора на последния.

Модни якета оверсайз

Може би вече сте чували, че в последно време придоби популярност стил оверсайз. Той се превърна в своеобразна мачта-хэвом в гардероба на всяка жена. Ние ви препоръчваме да се справи с това лято с модата, както и да закупите стилни сака оверсайз, които могат да допълнят вашия ежедневие, бизнес и дори формален поклон.

Стилно яке в клетката

Клетката също е много обичат не само на известни дизайнери, но и модерни жени. Подобна картина е изписана на рокли, поли, панталони. Не по-малко хармонично, той гледа направо в якето. Якето е в клетката да добави всяка дама особена елегантност, строгост и стил.

Твърди лятна яке

Ако обичате лаконичен модели на дрехи, които са лишени от щампи, препоръчваме Ви да обърнете внимание на един прост, оборудвана яке. Най-популярните цветове-черно, бяло, кафяво и бежово. Но вие можете спокойно да се отдадете на по-светло експерименти, защото през лятото може да бъде много полезно.

Дизайнерски сака в стил Шанел

Вечна класика. Вечен и изключително популярни са малка черна рокля и елегантни сако оверсайз. Последните ще изглеждат чудесно както в бизнес стил и всекидневни. Сака в стила на Коко Шанел, представени в пастелни палитри, с различна дължина и от различни материали. Но през лятото съветвам ви да обърнете внимание на трикотажни и плетени калъф за модели, които перфектно ще се побере в горещия сезон.

Красив дълъг сако

Дълго сако прилича на палтото, но все още не се губят характерни черти, които са присъщи на директно към яке. През лятото предлагаме ви да погледнете тази дреха, защото тя ще ви помогне да създадете невероятно елегантни лука за всеки повод. Освен това, подобна на модел яке е чудесно ще изглежда на една жена и всяка конфигурация.

Стилен деним яке

Деним яке спечели любовта на всички жени на нашата планета не е случаен. Защото, както показва практиката, този топ е изключително гъвкав. С нея ще можете всеки ден да се експериментира, да прави нови случайни комплекти. Най-ефективно стилна деним яке ще изглежда страхотно в двойка с дънки или дънкови пола.

Theme by Anders Norén