мода

Летни сака: 12 трендови модели за горещия сезон

През лятото не винаги е добро време. Дъжд, вятър и студено време може не само да развали лук, но и настроението. Затова ние предлагаме да допълнят гардероба си с този стилен горната лятна яке. И днес ще ви разкажа за най-популярните модели, които ще ви помогнат да изберете перфектното лятно яке за горещия сезон.

Summer jackets: 12 trend models for the hot season

Модни летни якета: ветровка

Яке-ветровка е идеална за създаване на ежедневна лятна лук. Повечето модели от тази на якето се затваря на цип и допълнена с яка, но има и модели с качулка, които ще помогнат за създаване на по-благоприятни ансамбли за времето. За да лук се оказа наистина стилен и оригинален, обърнете внимание на паркове, които са украсени с модерен принтом, например, флорални, геометрични, или зверски принт.

Summer jackets: 12 trend models for the hot season

Модни летни якета: бомбер яке

Стилен бомбер с гумени ленти на дъното и ръбовете на маншет изглежда перфектно за жена, на всяка възраст и телосложение. Но най-популярните за този модел е най-високо сред по-младото поколение, което обича смели и необикновени всеки ден или лука в спортен стил.

Summer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot season

Модерна лятна яке в стил милитари

Военен стил е доста популярен през последните години. Ами, той ще гледа директно и през горещия сезон на лятото. В лошо време аз ви препоръчвам да добавите в носа си модерен яке в стил милитари, които идеално ще изглеждат директно на крехки момичета. Носят този топ, тъй като можете да с любимите си дънки и панталони дамски рокли.

Summer jackets: 12 trend models for the hot season Summer jackets: 12 trend models for the hot season

Модни летни дънкови якета

Интересен годишният начин, можете да направите от дънкови якета, която идеално ще се впишат в casual стил. Носят този топ с дънки, пола и дори рокля, смело експериментират с цветове, аксесоари и дрехи.

Summer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot seasonSummer jackets: 12 trend models for the hot season

Модни летни якета: парк

Първоначално паркът е създаден за зимата и извън сезона. Но постоянни експерименти дизайнери са довели в женския гардероб и достъпен вариант за летните паркове. Последната е известна със своята фина дишаща материя, идеална за лоши атмосферни условия и защита от него. Носят този топ сте свободни, тъй като с дънки, поли и рокли и любимите си къси панталони.

Summer jackets: 12 trend models for the hot season

Theme by Anders Norén