стил

Летни рокли за жени 50 години: 18 ярки изображения

Жените искат винаги да изглеждат привлекателно и стилно, то възрастта не е пречка. Затова не е чудно, че жените на възраст над 50 години следят тенденциите в модата и те се притесняват за това, че летните рокли в тенденция.

Има негласные правила при избора на рокли за жени над 50 години. Първо, рокля трябва да бъде под коляното и се покрива краката, само в редки случаи, когато фигурата е идеална, можете да се отклони от това правило и да облека рокля над коляното. На второ място, трябва да се избират рокли с ръкави, за да се скрие е проблем на почти всички жени в областта на задната част на ръката. На трето място, рокля трябва затваряне област на гърдите, тъй като кожата има недостатъци и пигментни петна.

Добри фасоны летни рокли за жените на 50 години

Рокля

Рокля директно намаляване с кратка дизайн подходящ за жени на възраст. Предпочитание трябва да се дава твърда модел, без никакви сложни елементи и ярки декорации, като пайети, мъниста и пайетки. Подходящи са рокли с геометрични или малки флорални щампи. Подходящ за летни рокли с дантела. Впечатляваща гледка от Рокля директно намаляване от коприна и сатен, но имайте предвид, че тези материали не са подходящи за жените с по-пищни форми. В такива рокли можете да отидете на работа или на официално събитие.

Дълга рокля макси

Стилисти съветват жените да избират рокли под коляното или макси, и в никакъв случай не носите рокля до средата на прасците, като графиката ще изглежда небалансиран. На лятото ще бъде перфектен малък разкроена рокля с дължина макси. Такива дрехи ще бъде в състояние да стегнете фигурата си и изображението като цяло ще изглежда много елегантно и празнично.

Рокля-линия

Рокли за този силует може да се нарече формираща роля – те крият излишната пълнота на бедрата, те подчертават женския силует, гърдите, тази рокля ще подчертае изгодно. Винаги актуални са роклите с флорални принтом, дължина midi и 3/4 ръкав, това е наистина един класически за жени.

Рокля-риза

Риза с деколте е достатъчно свободен и е подходящ за неформален стил, те могат да бъдат с колан или без него. Изгодно ще изглежда рокли с вертикални райета, толкова повече износването му ще бъде обновяване на изображението.

Материали и цветове

Плат летни рокли трябва да бъде достатъчно дебела, за да се запази силуета на рокля, кърпата не трябва да просвечиваться, а в областта на бедрата, тя ще изглежда грозно. За рокли на празника ще бъде костюм брокат, дантела, малки дантела. За неофициално облекло, трябва да изберат прости и естествени материи: памук, лен, коприна.

По отношение на цвета, вие трябва да бъдете внимателни с тъмни цветове, като черно облекло може лесно да добавите допълнителни 10 години. Ако все пак искате да облечете една черна рокля, тя трябва да се допълни с цветни аксесоари или изберете модел с комбинация на различни материи.

За лятото е най-актуалния бял цвят, но на жени не се препоръчва да се избере ярък бял цвят, той подчертае недостатъците на кожата, по-добре да изберете рокля цвят на разтопено мляко или слонова кост. Мода лято шипинг и светли пастелни цветове. Отговарят на жените на възраст над 50 години и ярки цветове са: корал, тюркоаз, зелен и син.

 

Без флорални щампи лятото не е достатъчно за една жена е по-добре да изберете малки и неброские щампи, а също и ако вие искате да облечете рокля с големи цветя, цветът не трябва да бъде прекалено ярки и контрастни – гама трябва да бъде добра.

Рокли с геометрични щампи са на мода, те не са обвързани с някакво определен стил, толкова популярен сред жените. Рокли могат да бъдат вертикални, наклонени и хоризонтални ивици.

Theme by Anders Norén