стил

Летни рокли за пълни жени: 10 модела, които скроют вашите проблемни зони

Пищната фигура изглежда доста впечатляващо. Но нека да бъдем честни, всяка жена с наднормено тегло искате да ги скрие визуално. Това се отнася, по-специално, проблемни зони, а именно бедрата и корема, раменете и ръцете. Така че една дама трябва да изберете дреха, която ще ви помогне да се коригират недостатъците на фигурата, да отваряте само нейното достойнство. Ако говорим за рокли, дори има няколко модела, които ще помогнат на всяка една нормална жена да бъде фатална красота. Днес ще ви разкажем за летни рокли за жените, че трябва да обновите вашия гардероб.

Summer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areas

Лятна рокличка за пълни жени

Не, ние не хоризонтални ивици. В края на краищата тя се разпространява само силует. Ние говорим за вертикално, която лесно е способна визуално да се извади, всяка форма. Принт ивица ще изглежда идеално на всички стилове на рокли, а най-важното, той е толкова гъвкав, че ще се впишат в ежедневния начин, бизнес или вечер. Например, тънка черна или сива ивица в бяла кърпа, идеален за почивка на море, на разходка с приятели или бизнес срещи, докато използването на по-ярки цветове ще ви помогне да постигнете интересен комплект за парти.

Summer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areas

Асиметрични летни рокли за пълни жени

Асиметрия-това е най-доброто решение за пълни жени. Не знае за това просто мързелив. Ето защо ние ви предлагаме това лято дебел дама разгледай асиметрични рокли. Те ще коригира фигурата ви и ще ви помогне визуално се крият всички недостатъци на тялото. При избора на модел асиметрични рокли отталкивайтесь от причините, поради която вие и тя искате да направите лук. След като всички асиметрични стилове е много разнообразна и добре те ще изглеждат в комплекта на всеки фокус. Образ, се оказа най-хармоничен, препоръчваме допълни рокля с асимметрией токчета.

Summer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areas

Лятна рокля облекло за пълни жени

Да Не забравяме, през лятото и за универсален модел рокля — кутия. Последните ще се побере във всекидневни или делови вид. Избирайте модели с висока талия и не забравяйте за такива аксесоари, като набори. Последните могат да бъдат в областта на гръдния кош или ръцете си. Те ще ви помогнат да се отклони вниманието от проблемните зони. През лятото предлагам ви да погледнете в ярки мотиви на нещата, които ще направят вашия начин на модерен и стилен.

Summer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areasSummer dresses for fat women: 10 models that will hide your problem areas

При избора на лятната рокля за лятото, пълните жени не трябва да се пренебрегва модели, онлайн, г., от изящни дантели и с разнообразни щампи, например, флорални, геометрични или абстрактни. И образ беше много приятен, в летни рокли, изберете танкетке или ток.

Theme by Anders Norén