стил

Летни рокли: 12 най-разнообразни и модерни модели

Рокли и поли в стил на годината-това е женски класически. Първоначално се появи стил пола-ма. Този период трябва да е формата монтиране силует с разширение надолу. През 30-те години на 20 век този стил е станал много популярен благодарение на новия метод на рязане – диагонал. В това време, стилове г. е получил второ име – русалочьим опашка. И в стила на 40-те години, е по-кратък и по-геометричен.

Има различни стилове период на годината. Това може да бъде шест или осем вертикални клинове от кръгла отливане хоризонтална клинове по дъното, с влак или просто набор от клинове с различна големина. Всички тези нарязани на методите, използвани за шивашки летни рокли. Дължина рокли и нивото на recklessne може да бъде различен в рокли през цялата година, има къси, дълги и рокли дължина на midi.

Какви рокли година в тенденция?

През лятото дами могат да угодят на леки цветни рокли година. Буйни рюшами, един или два може да бъде под линията на бедрата. Силует на роклите могат да бъдат различни: гладка, V-образно деколте или лодка, раменете могат да бъдат напълно отворени. Женственост и романтика на тази рокля ще добави бял пристрастие.

Елегантни летни рокли могат да бъдат изработени от коприна, лен, вискоза и геометрични щампи. Самата яка може да бъде Полу-кръгъл или с геометрия – ъгли, които ще бъдат добре да лежи в сборках.

Има вариант за летни рокли година и за вечерно излизане. Тези рокли са изработени от сатен, дантела, материали с блясък, пайетки. Дантели могат да бъдат украсени с различни детайли рокли – елече, ръкави или долната част на роклята. За вечерта са подходящи варианти, рокли година черно, бяло, червено, и други ярки цветове.

В този сезон на мода асиметрични рокли. Година рокля с едно рамо с къдри в горната и долната част, за да изглежда лесно и наистина години. Този модел рокли могат да бъдат изработени в пастелни тонове или меки флорални щампи.

Шифон-това е идеалният материал за летни рокли година. Леки набори в долната част на роклята ще бъде хубаво да лежи и да придадат на образа на романтика.

Рокли-ма от по-плътен материал, които държат на формата, идеално място за бизнес и елегантни лъкове. Тези рокли могат да бъдат с дължина миди с относително много хоризонтални яка.

Интересно изглеждат рокли на постигнатото от гипюра или напълно завързана материал. В тази рокля съчетава елегантност и сексапил.

Летни рокли г., като акцент в талията и визуално удължават фигурата, така че тези рокли са подходящи за почти всеки.

Theme by Anders Norén