стил

Летни поли за пълен: 9 модели, които ще ви помогнат да скриете излишните килограми

Дамите с пищни форми, понякога е трудно да намерите подходящи неща най-често това се случва поради факта, че няма подходящи стилове, и поради комплекси и страх да гледам как нещо не е наред. Особено жените се страхуват да носят поли и да изберете някакви тъмни панталони или дънки. Всъщност това е погрешно схващане, за да се пълни пола „правилната“ дрехи, които ще ви помогне да скриете излишните килограми и ще бъдат много удобни за лятото.

За жени, които имат проблеми в стомаха, костюм, пола-молив от плътна тъкан, която ще даде сила utgivna. Мач с топами и блузками, и, ако е необходимо, можете да се скрие на талията и корема, с помощта на дълга на инфлацията. Жените с тази цифра ще отговарят на поли е със средна дължина или изгорени Макси. За да не се зареди така, както те трябва да се комбинира с необъемный надмощие: блузи, ризи и блузы.

Жените с фигура тип „круша“ могат да носят прави поли с различна дължина. Такава приятелка ще ви помогне да скриете бедрата и визуално стегнете фигурата си. Поли могат да бъдат изработени от деним, кожа, костюмной тъкан. Ще изглежда добре пола на копчета закопчалката отпред или вертикална линия расставят необходимите акценти. Съчетавате пола могат да бъдат с майками и блузками.

Ако жените са с наднормено тегло, тежест в краката, а след това ще ви помогнат да създадете един красив начин за пола в пода. През лятото, този стил ще е много от значение, ярки и възпламенен пола място за разходки и неформални събития. В нощта, може да изберете пола от по-благородни материали като коприна и сатен. Ако имате фигура, пола може да бъде с висока талия и с колан.

Обладательницам фигури „обърнат триъгълник“ – широки рамене и големи гърди, по-добре да изберете пола cut trapeze, слънце и звънец. Следователно, този показател е балансирано, и широки рамене не ще се открояват на фона на тесен долу. Абсолютно не, жените с такава фигура носи поли-молив и тесни поли.

Разбира се, във всички случаи е по-добре да съчетаете с пола и токчета – това ще направи растежа по-горе и фигурата на малко по-елегантно и да подчертават красотата на краката. Обувки на ниско движение, изберете за леки летни поли.

Какви поли не си струва да се носят жените с наднормено тегло:

    не се препоръчва да се носят плисирани поли и пищна пола от фатина; противопоказано поли с големи щампи; пола от текстурирана плат: жакард, трикотаж, мохер, мини-пола ще изглежда неуместно и грозно; някои модели звънец тип или година, добави възраст, а начин с тях ще бъде по-старомодния начин.

Theme by Anders Norén