стил

Летни поли за пълен: 9 модели, които ще ви помогнат да скриете излишните килограми

Дамите с пищни форми, понякога е трудно да намерите подходящи неща най-често това се случва поради факта, че няма подходящи стилове, и поради комплекси и страх да гледам как нещо не е наред. Особено жените се страхуват да носят поли и да изберете някакви тъмни панталони или дънки. Всъщност това е погрешно схващане, за да се пълни пола „правилната“ дрехи, които ще ви помогне да скриете излишните килограми и ще бъдат много удобни за лятото.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

За жени, които имат проблеми в стомаха, костюм, пола-молив от плътна тъкан, която ще даде сила utgivna. Мач с топами и блузками, и, ако е необходимо, можете да се скрие на талията и корема, с помощта на дълга на инфлацията. Жените с тази цифра ще отговарят на поли е със средна дължина или изгорени Макси. За да не се зареди така, както те трябва да се комбинира с необъемный надмощие: блузи, ризи и блузы.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra poundsSummer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Жените с фигура тип „круша“ могат да носят прави поли с различна дължина. Такава приятелка ще ви помогне да скриете бедрата и визуално стегнете фигурата си. Поли могат да бъдат изработени от деним, кожа, костюмной тъкан. Ще изглежда добре пола на копчета закопчалката отпред или вертикална линия расставят необходимите акценти. Съчетавате пола могат да бъдат с майками и блузками.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Ако жените са с наднормено тегло, тежест в краката, а след това ще ви помогнат да създадете един красив начин за пола в пода. През лятото, този стил ще е много от значение, ярки и възпламенен пола място за разходки и неформални събития. В нощта, може да изберете пола от по-благородни материали като коприна и сатен. Ако имате фигура, пола може да бъде с висока талия и с колан.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra poundsSummer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra poundsSummer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Обладательницам фигури „обърнат триъгълник“ – широки рамене и големи гърди, по-добре да изберете пола cut trapeze, слънце и звънец. Следователно, този показател е балансирано, и широки рамене не ще се открояват на фона на тесен долу. Абсолютно не, жените с такава фигура носи поли-молив и тесни поли.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Разбира се, във всички случаи е по-добре да съчетаете с пола и токчета – това ще направи растежа по-горе и фигурата на малко по-елегантно и да подчертават красотата на краката. Обувки на ниско движение, изберете за леки летни поли.

Summer skirts for full: 9 models that will help to hide the extra pounds

Какви поли не си струва да се носят жените с наднормено тегло:

    не се препоръчва да се носят плисирани поли и пищна пола от фатина; противопоказано поли с големи щампи; пола от текстурирана плат: жакард, трикотаж, мохер, мини-пола ще изглежда неуместно и грозно; някои модели звънец тип или година, добави възраст, а начин с тях ще бъде по-старомодния начин.

Theme by Anders Norén