стил

Летни обувки: 5 различни модели за създаване на стилен начин

След като маратонки са се отнасяли само до спортни обувки. Но напоследък границата между различни стилове, ще бъдат изтрити. Сега кецове-това също е чудесен атрибут дамски ежедневни обувки, който осигурява удобство и комфорт за една млада дама. Въпреки това, той е по-популярен е тази обувки сред дамите на възраст. Само последните не винаги могат да се реши на такъв смел експеримент с неговия образ. Ние, от своя страна, е решил да ви докажа, че съвременните маратонки-това е идеалното решение за всеки ден, които ще отговарят на абсолютно всяка жена, независимо от нейната възраст и конфигурация. Е тази обувки ще изглеждат направо в лятото. Освен това, летни маратонки могат да се похвалят истинско разнообразие от модели, които непрекъснато се обновяват с гардероб пазара. Това означава, че всяка дама може да намери перфектния чифт специално за вашите нужди и предпочитания.

Летни кецове на танкетке

Кецове на танкетке изключително популярна сред огромното население на нашата планета. Освен това, те са надарени с безспорни за красота и женственост, те също са невероятно удобни, в чорап, като позволява на една жена да бъдат интересни ежедневни снимки с рокля, пола или дънки. Често такива модели кецове украсена с интересни цветни акценти и дори декоративен, което ги прави още по-интересен и модерен избор за лятото.

Летни обувки с мрежа

Когато навън е далеч над 30 градуса топлина, ние искаме да се облече в най-безтегловност неща. Същото желание се разпространява на обувки. В този случай, да бъде истинско спасение в летни обувки с мрежи, които дават краката си с лекота и удобство. Още едно безспорно предимство на подобни обувки е, че тя позволява на кожата да диша.

Високите летни кецове

Високите летни обувки, които често са представени от марката Converse, са изключително популярни сред младите хора. Те са най-затворени и по-често зашити направо в кърпа. По-рано тези носели предимно с дънки, но в последните години високите летни обувки с шнур, не се колебайте да добавите с рокли и поли, като начин на шантав, но от това не по-малко женствена.

Летни кецове на платформа

Прекрасна чифт обувки за лятото, който е подходящ за жени от всички възрасти, това летни обувки на платформа. Тук можете да изберете като най-класическите модели маратонки и ярки и запомнящо се. Най-новите модели на печатни и с доста впечатляваща платформа.

Летни кецове с дантела

При изготвянето на случайни или дори романтична лук, винаги можете да се обърнете към тези лятото Модни летни кецове с дантела. Не само това, те са изключително удобни в чорап, те дават на своя притежател ненадминат чар и женственост.

Theme by Anders Norén