стил

Летни обувки: 11 от най-горещите възможности 2020

През лятото на жената трябва да се обнови не само гардероба, но и обувки. Тъй като последният е в състояние да украсят всеки лук, ако е избрана с ума си. В нов горещ сезон 2020 г., експерти съветват да се обърне внимание на обувки без гръб, сандали, обувки, сабо, сандали, джапанки, espadrilles, маратонки и кецове, които могат да се похвалят с най-различни цветове и интересни декорации. И на върха на популярността на лятото щампи 2020 г., които също могат да покаже на обувките си. Погледни геометрия, тигър, леопард, змията и флорални мотиви, които ще направят вашия незабравим начин.

Сандали и обувки с прозрачни елементи

Когато искате да се поглезите модерни и стилни обувки, която наистина ще украсяват краката си, съветвам ви да обърнете внимание на сегашната тенденция 2020 — обувки с прозрачни вложки. Тази конструкция най-често се срещат точно в обувки и сандали, правейки поклон изтънчен и момиче.

Като мулета и отворени пръсти

Изключително популярна обувки през лятото 2020 г., и тези обувки, като като мулета. Той е известен с отворен гръб и могат да бъдат намерени като отворени и затворени пръсти, на ток или без. Като мулета изглежда добре в ежедневното начин, така и в бизнес, и дори вечер. Съветвам да се обърне внимание на мулетата, които са представени в ярки цветове или с потребителски декор, например, с къдри. Не бива да се пренебрегва стилен муле с модерен петата коблуком.

Лято мода чехли

При създаването на стилни ежедневни модели, ви съветвам да се обърне внимание на летните сандали. Последният може да бъде просто или отпечатани. И на върха на популярността в 2020 г.-чехли с логото, защото логомания в тенденция досега.

Клинове

Клинове изглежда невероятно модерен и женствени. Освен това, за разлика от обувки на висок ток, танкетке ще ви помогне да се чувствате комфортно в продължение на дълго време. Ето защо, ако имате дълга разходка през града, и не искате нито за минута да се предаде на вашата женственост, може да се свържете обувки на танкетке, които са представени обувки или сандали.

Стилните маратонки

Ако обичате да бъде най-практични и удобни лъкове, точно подходящ за летни маратонки. Те постепенно са се преместили от спорта и да се превърне в стилно допълнение всеки женски образ. Изберете дишаща модели с креативен дизайн, които могат успешно да се впише в образа на с панталони или дънки, дори и с поли и рокли.

Theme by Anders Norén