маникюр

Летни ноктите: 10-те най-интересни възможности

Лак за нокти не се случва много, особено през лятото. Защото сега аз искам да експериментирам с различни нюанси и изпробването на нови дизайни. Ние сме готови да помогнем!

През този сезон можете да разнообразите летния маникюр не само на фигурата, камъни или панделки, и с помощта на стикери. Това е светъл, лек и творчески.

Ярки примери за този дизайн на ноктите може да се види в профила си в instagram @oliveandjune. Вид?

С помощта на специални етикети могат да направят красив лунен маникюр. Използвате всички нюанси на синьо и лилаво, защото те са в тренд!

Да ви открия една малка тайна. Били ли сте някога, че след ярки цветове-пигмент на нокътната плоча (това се отнася само за редовни маникюр лак)? Направи специално покритие. Вземете няколко капки лимонов сок, малко глицерин и розова вода. Кандидатствайте за необходимото време!

Направи прикрити лечение за нокти с витамин А и Д.

Творческо пространство

Сега на мода са различни „пространство“ за четене, работа или на… маникюр. Отрицателното пространство (където ногтевая плоча не е покрита с лак райони) могат да бъдат много креативни. Разбира се, можете да направите лунен маникюр в красиви пастелни цветове, и вие да искате да опитате нещо ново. Ние открихме само такива възможности за вдъхновение в Instagram акаунт @misspopnails.

Флорални мотиви върху ноктите

Флорални мотиви-това е нещо, което никога не излиза от мода. Фигура на един нокти направи си маникюр по-нежна и по-свежа. За да добавите креативност и ярки цветове, като @victoriapugina_nails.

Ъпгрейд вашия маникюр?

Theme by Anders Norén