маникюр

Летен маникюр 2019 — нови идеи, модни тенденции

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Лятото е време на ярки цветове и неочаквани решения, особено и на маникюр, тъй като в допълнение към класическия дизайн на ноктите през 2019 г. също са добре дошли и много оригинални идеи, които много често се срещат на снимките в социалните мрежи.

По-долу са някои от най-актуалните новости от този сезон, както и най-добрите тенденции на летния маникюр е, че могат да угодят на всяка модницу, в салона и у дома.

Най-добрите модни тенденции на летния маникюр 2019

2019 модни тенденции в сегмента летен дизайн ноктите са разнообразни и интересни, като днес се използва не само твърди шеллак, но и различна техника на нанасяне на този материал, снимка на която можете да видите в портфолиото на най-добрите маникюр.

Ето защо ние Ви предлагаме да се откаже от банални стереотипи и да се запознаят с последните новости на летния сезон в сегмента на съвременния дизайн на ноктите. Към тях се отнасят следните:

  Цветовата палитра. В този сезон, тя просто безкрайни. Избора на определен цвят и оттенък, можете смело да се експериментира, създавайки най-необичайните и ярки проекти.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Нежни нюанси летни лакове за нокти

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Важно! Стилисти при избора на цветове се препоръчва да се избере максимално естествени цветове, така че цветовете в маникюре е балансиран.

  Иризация. Днес на мода едновременно комбинация от няколко напълно различни цветови палитри, използвани в геометрични гравюри, и в изкуството, живопис. Формата на плочи. В този сезон на определени изисквания към формата на ноктите, като такива няма. Въпреки това, стилисти препоръчват да се даде предимство на естествен заоблени възможности. Що се отнася до дължината, то модни тенденции диктуват 2019 модерни момичета за изграждане на летен маникюр единствено на къси нокти, които Можете да видите на повечето снимки, майсторски класове водещи майстори на Нийл арт.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Най-модни рисунки това лято

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Важно! Дизайнери и майстори по маникюру казват, че ако твърде кратко нокътната плоча днес и в тенденцията, просто е невъзможно да се създаде цялостна работа. Така че за тези цели най-добрият вариант ще бъде ноктите със средна дължина, но дълги, по-добре да забравите.

  Комбинация от няколко техники. На пръв поглед, тези комбинации са доста лесни за изпълнение, но в действителност това не е така. Преди всичко това се отнася за нови и изключителни начини на нанасяне на декоративни покрития и снимка примери за този дизайн може да се намери само в рекламни брошури скъпи салони. У Дома това едва ли ще бъде направено качествено.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Изчистени линии, с матирано покритие и реалното злато

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Важно! Кулминацията на летния сезон 2019 е изпълнение на трудните елементи в дизайна на две ноктите, а останалите са цветно покритие.

  Матиран маникюр. Това е една от основните тенденции, тази година, които можете да използвате, за да създадете красива кадифена дизайн нокти. Маникюр може да бъде просто или различните модели. Блестящо покритие. Гланц и металик текстура удари днес, които дизайнерите използват за създаване на различни модни образи. Това е докоснала и ноктите. Различни глиттеры, tirki, слюда, фолио и камимусуби — на основата на модерния летен маникюр. На френски език. Той е ревностен класика в жанра, която в продължение на много години е на подиума модата. През лятото се допускат като стандартни възможности и цвят. Особено важно е френски с два или повече цвята. Кристали. Сега те се намират в почти всеки един маникюр, включително и твърди. Важно е, че тези камъни са само част от цялостното проектиране и възлиза с него едно цяло композиции.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Матово покритие и нежна фигура

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Важно! Една от основните идеи на този сезон е убеждението, стилисти, какъв е цвета на лака за нокти, трябва да съвпадат с цветовете на летни рокли.

Модни идеи летен дизайн на ноктите

В основата на всички модни тенденции 2019-това е ярък и колоритен летен дизайн маникюр, примери за които можете да намерите на различни снимки, в Интернет. Това могат да бъдат различни модели, щампи, рисунки и модели. Най-подходящи са следните варианти:

  Сладка Блум. Той е новост 2019. Същността на този маникюр е доста необичаен дизайн и съчетание на цветовата палитра, като по този начин се постига ефект обем илюстрации.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Модерен сладък Блум

  Насекоми. В замяна На приевшимся пеперуди дойде Лабиринт мишка, водни кончета и други насекоми. Такива възможности изглеждат много оригинално и, разбира се, много по-стари. Плодове. Благодарение на качествените материали и най-съвременните технологии за дизайн на ноктите, днес може да се получи абсолютно реалистични рисунки на нокти. Подходящи подобни на летни плодове, като череши, Ябълки, ягоди, пъпеш и диня. Също така рисунки под формата на банани, портокали, нар, папая и КИВИ, че нашето лято-за границите на наказателното поле, но като декор за ярък маникюр ще бъде наред.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Добре дошли! Ярки цитрусови и други плодове…

  – Малко. Прозрачни капки от гела, за да създаде капки вода ефект на ноктите. Те са много нежни и оригинално изглеждат като на твърда повърхност и цели артистични композиции.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Петна и насекоми

  Градиент. Плавни преходи няколко цвята в един дизайн се счита за един от основните тенденции сред модните тенденции този сезон. Много красиво изглежда като самостоятелен дизайн, така и в комбинация с рисунки. Имитация на счупено стъкло. Същността му е в това, че от специално фолио нарежете на парченца с различна форма, които по външен вид приличат на разбито стъкло. Като основа трябва да се избират спокойни и неутрални палитри, но филмът трябва да бъдат цветни и привличащи погледа.

Summer manicure 2019 — new ideas, fashion trends

Модерен маникюр, с елементи на „счупени стъкла“

  Отрицателното Пространство. Днес тази техника е много популярна. Неговата оригиналност се крие във факта, че някои области на нокътната плочка остават без покритие цветен гел-лак. Най-често такъв маникюр използва геометрични шарки и ярки цветове.

Както можете да видите в 2019 летен маникюр се отличава с блясък и оригиналност на идеи и цветови комбинации, фото-примери за които са дадени в нашата статия. Надяваме се, че нашите събрани в сборник с последните новости в арт Нокти ще ви вдъхновят и да ви вдъхнови за създаване на нови и интересни решения в проектирането на дизайна на вашия летен маникюр.

Theme by Anders Norén