грим

Лесен грим за зелени очи: 14 невероятно интересни идеи

Зелени женски очи в продължение на векове се е смятало за център на магическа сила. Такива очи се възхищавал на този човек, защото пред красотата им е просто невъзможно да се устои. И най-вече, за да изразят целия състав зелени очи, жените не трябва да носят грим. Но съвременната реалност рядко се вижда момиче, което може да си позволи да се появи на хората в естествения си вид.

Лесен грим за зелени очи: 14 невероятно интересни идеи за всеки повод

Но нима може да се намери в перфектно подход? Възможно ли е да се подчертае зелени очи, без натоварване на ума един тон грим? Оказва се, че можете. Достатъчно е да се нанесе лек грим за зелени очи, които ще направят всяка жена по-привлекателни, а очите й по-изразителна.

Но ние ви предлагаме да се определи своя tsvetotip. В края на краищата, в зависимост от вашия цветотипа, вие трябва да изберете перфектната палитра за грим на очите.

Разбира се, съществуват разнообразни видове лек грим за зелени очи, който напълно ще отговаря на всяка дама. Ние говорим за директно се нанася върху клепачите с бежовата или кафява палитра сенки за очи, които ще изглеждат естествено в начина си. Допълни такъв грим на очите, за предпочитане кафява или черна спирала. Между другото, с бежови и кафяви сенки за очи могат да създадат необичайна и модерен грим на очите, техника „смоуки и лед“.

В допълнение към по-горното, когато се създаде лек грим на очите зеленоглазые красавици могат да се прилагат за стрелки, които не е задължително трябва да бъдат черни. Е, в ежедневния живот ще изглеждат сиви стрелки, които да придадат на очите особено очарование.

Друг вариант, който е идеален зеленоглазым красоткам грим на очите, с пастелни нюанси на сенките. Но най-подходящият цвят на очите трябва да се намери, като се започне от лицето му, както споменахме по-горе.

Theme by Anders Norén