грим

Лесен грим за зелени очи: 14 невероятно интересни идеи

Зелени женски очи в продължение на векове се е смятало за център на магическа сила. Такива очи се възхищавал на този човек, защото пред красотата им е просто невъзможно да се устои. И най-вече, за да изразят целия състав зелени очи, жените не трябва да носят грим. Но съвременната реалност рядко се вижда момиче, което може да си позволи да се появи на хората в естествения си вид.

Лесен грим за зелени очи: 14 невероятно интересни идеи за всеки повод

Но нима може да се намери в перфектно подход? Възможно ли е да се подчертае зелени очи, без натоварване на ума един тон грим? Оказва се, че можете. Достатъчно е да се нанесе лек грим за зелени очи, които ще направят всяка жена по-привлекателни, а очите й по-изразителна.

Light makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideas

Но ние ви предлагаме да се определи своя tsvetotip. В края на краищата, в зависимост от вашия цветотипа, вие трябва да изберете перфектната палитра за грим на очите.

Light makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideasLight makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideasLight makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideasLight makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideas

Разбира се, съществуват разнообразни видове лек грим за зелени очи, който напълно ще отговаря на всяка дама. Ние говорим за директно се нанася върху клепачите с бежовата или кафява палитра сенки за очи, които ще изглеждат естествено в начина си. Допълни такъв грим на очите, за предпочитане кафява или черна спирала. Между другото, с бежови и кафяви сенки за очи могат да създадат необичайна и модерен грим на очите, техника „смоуки и лед“.

Light makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideasLight makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideasLight makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideas

В допълнение към по-горното, когато се създаде лек грим на очите зеленоглазые красавици могат да се прилагат за стрелки, които не е задължително трябва да бъдат черни. Е, в ежедневния живот ще изглеждат сиви стрелки, които да придадат на очите особено очарование.

Light makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideasLight makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideasLight makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideasLight makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideas

Друг вариант, който е идеален зеленоглазым красоткам грим на очите, с пастелни нюанси на сенките. Но най-подходящият цвят на очите трябва да се намери, като се започне от лицето му, както споменахме по-горе.

Light makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideasLight makeup for green eyes: 14 incredibly interesting ideas

Theme by Anders Norén