грим

Лесен грим за тийнейджъри

Light makeup for Teens

Младостта е прекрасно време, изпълнен с особен чар на младостта и свежестта. Лесен грим за тийнейджъри могат перфектно да допълнят образа на младо момиче, и подчертават нейната естествена красота. Професионални стилисти смятат, че този грим трябва да бъде лек и мек, като подчертава естествената красота. Най-доброто решение — естествен грим в пастелни цветове. Нека това ще отговаря на възрастта и предизвикват само хубави емоции, а не усещането, че на лицето в маска.

Light makeup for Teens

Правилният избор на нюанси-това е избор на цветовата гама, най-сходна с естествен цвят на кожата. Разбира се, младостта си-това е най-доброто време за смели експерименти. Можете да опитате комбинация от различни модни цветове и нюанси, използвайте по-светъл молив за очи или неочаквани цветове. Изглежда страхотно бежови, розови, коралови нюанси, които е добре освежава лицето. Също подходяща е за прилагане на лек дневен грим, като се подчертава красотата и естествеността на изображението. Важното е, че гримът е имал собствена неустоимо красота и лесно се подчертае, защото това е невъзможно да бъде съвършен, но можете да бъдете уникален и неповторим.

Light makeup for Teens

Създаване на грим кожата

За да създадете лек грим за тийнейджърите не трябва да се използва тежка рамка лесно да се превърне лицето в маска. В такъв крехката възраст, кожата е в отлично състояние (разбира се, ако няма проблеми с наличието на черни точки или пъпки), т.е. красотата и свежестта на кожата, която искате да подчертаете. В случай на акне и други несъвършенства, ВВ-кремове трябва да се прилага само за тези проблемни зони. По-добре да се ограничи при създаването на грим, спирала, коректор и гланц за устни в ветровито и студено време, можете да използвате лек руж прасковен цвят или розов оттенък.

Light makeup for Teens

В козметиката е по-добре да се предпочитат минерални ресурси, добре маски на кожата и не запушва порите. Също така е отличен избор ще бъде блестящ грим, ефективно подчертава младостта и сияйна красота на лицето. Не трябва да се включат матови и твърде тъмни нюанси, тъй като те са силно добави възраст и да направи път за по-строг и възрастни.

Когато неприятности под формата на прыщиков отлично помага на прилагането на двустранни лечение и коректор молив. Такъв инструмент трябва да бъде в косметичке в подобен случай. Можете също така да използвате специален коректор, който прави тонално средство само на избрания от проблемните зони на кожата. Ако кожата красива и здрава, е достатъчно да използвате само един бронзер. Трябва само да се нанесе на тънък слой с четка върху горната част на скулите. Това е средство за добре подчертават фигурата и придава на кожата свеж вид. За проблемна кожа на това лекарство не е подходящо. Ако наистина искате да използвате основата, нека да е минерална и създава тънък слой върху кожата. В противен случай порите силно се запушва, и акне ще бъде повече.

Light makeup for Teens

Очите

За създаването на грим на очите, най-доброто решение ще бъде използването на пастелни нюанси сенки за очи, например, прасковен или розов цвят. Очна линия или молив не се препоръчва, защото наличието на твърде светъл молив за очи само добавя възраст. Това е възможно при създаването на празничния грим леко подчертая външните ъгли на очите, за да се съсредоточи върху спектакъл, но да се подчертае долния клепач не си струва, в противен случай изображението ще загуби своята прозрачност. Спирала по-добре да изберете кафяв, особено за блондинки, с руса миглите и веждите.

Light makeup for Teens

Устните

За устните е най-добре да използвате блески, хигиенни устни или овлажняващи червила в естествени нюанси. Те трябва да се подхранват и овлажняват деликатната кожа на устните. За да се придаде модерен на пълнотата на устните, може да се използва за блясък, както и визуално намаляване на устните на мат устни. За фондан може да се използва молив, за да нанесете контур гола.

Light makeup for Teens

Light makeup for Teens

Theme by Anders Norén