грим

Лесен грим за тийнейджъри

Младостта е прекрасно време, изпълнен с особен чар на младостта и свежестта. Лесен грим за тийнейджъри могат перфектно да допълнят образа на младо момиче, и подчертават нейната естествена красота. Професионални стилисти смятат, че този грим трябва да бъде лек и мек, като подчертава естествената красота. Най-доброто решение — естествен грим в пастелни цветове. Нека това ще отговаря на възрастта и предизвикват само хубави емоции, а не усещането, че на лицето в маска.

Правилният избор на нюанси-това е избор на цветовата гама, най-сходна с естествен цвят на кожата. Разбира се, младостта си-това е най-доброто време за смели експерименти. Можете да опитате комбинация от различни модни цветове и нюанси, използвайте по-светъл молив за очи или неочаквани цветове. Изглежда страхотно бежови, розови, коралови нюанси, които е добре освежава лицето. Също подходяща е за прилагане на лек дневен грим, като се подчертава красотата и естествеността на изображението. Важното е, че гримът е имал собствена неустоимо красота и лесно се подчертае, защото това е невъзможно да бъде съвършен, но можете да бъдете уникален и неповторим.

Създаване на грим кожата

За да създадете лек грим за тийнейджърите не трябва да се използва тежка рамка лесно да се превърне лицето в маска. В такъв крехката възраст, кожата е в отлично състояние (разбира се, ако няма проблеми с наличието на черни точки или пъпки), т.е. красотата и свежестта на кожата, която искате да подчертаете. В случай на акне и други несъвършенства, ВВ-кремове трябва да се прилага само за тези проблемни зони. По-добре да се ограничи при създаването на грим, спирала, коректор и гланц за устни в ветровито и студено време, можете да използвате лек руж прасковен цвят или розов оттенък.

В козметиката е по-добре да се предпочитат минерални ресурси, добре маски на кожата и не запушва порите. Също така е отличен избор ще бъде блестящ грим, ефективно подчертава младостта и сияйна красота на лицето. Не трябва да се включат матови и твърде тъмни нюанси, тъй като те са силно добави възраст и да направи път за по-строг и възрастни.

Когато неприятности под формата на прыщиков отлично помага на прилагането на двустранни лечение и коректор молив. Такъв инструмент трябва да бъде в косметичке в подобен случай. Можете също така да използвате специален коректор, който прави тонално средство само на избрания от проблемните зони на кожата. Ако кожата красива и здрава, е достатъчно да използвате само един бронзер. Трябва само да се нанесе на тънък слой с четка върху горната част на скулите. Това е средство за добре подчертават фигурата и придава на кожата свеж вид. За проблемна кожа на това лекарство не е подходящо. Ако наистина искате да използвате основата, нека да е минерална и създава тънък слой върху кожата. В противен случай порите силно се запушва, и акне ще бъде повече.

Очите

За създаването на грим на очите, най-доброто решение ще бъде използването на пастелни нюанси сенки за очи, например, прасковен или розов цвят. Очна линия или молив не се препоръчва, защото наличието на твърде светъл молив за очи само добавя възраст. Това е възможно при създаването на празничния грим леко подчертая външните ъгли на очите, за да се съсредоточи върху спектакъл, но да се подчертае долния клепач не си струва, в противен случай изображението ще загуби своята прозрачност. Спирала по-добре да изберете кафяв, особено за блондинки, с руса миглите и веждите.

Устните

За устните е най-добре да използвате блески, хигиенни устни или овлажняващи червила в естествени нюанси. Те трябва да се подхранват и овлажняват деликатната кожа на устните. За да се придаде модерен на пълнотата на устните, може да се използва за блясък, както и визуално намаляване на устните на мат устни. За фондан може да се използва молив, за да нанесете контур гола.

Theme by Anders Norén