прически

Лекотата и простотата на: 22 лесни прически за къса коса

Къса коса може бързо и лесно–тя се състои понякога отнема само 10 минути. Ако имате къса коса и не знаете, коя прическа ви костюм, имаме страхотна новина за вас! Прочетете нашата статия, където ще ви разкажем за бързи и леки къси прически и най-простите начини за косата си само за 10 минути.

1. Прическа боб

Всичко, което ви е необходимо, за да се постигне този резултат — тази плойка!

2. Къса коса

3. Прическа pixie

4. Прически

Този тип прически за жени с къса коса до раменете.

5. Мека вълна

Тази къса прическа невероятно сладък и женствени, и това ще ви отнеме само няколко минути. Всичко, от което се нуждаете е няколко заколок и плойки!

6. Прическа за къса коса

Тази прическа е идеална за официални срещи и събития. Всичко, което трябва да направите, е да стегнат турникет от коса и го увийте около главата си.

7. Класически боб прическа с бретон

Нашият кратък списък прически просто не би била пълна без класически Боб прически. Поставиха тази прическа, всичко, от което се нуждаете е сешоар за 5 минути. Доста просто, нали?

8. Прическа с шарфиком

Тази прическа е фаворит сред много жени. За да се подчертае начин, носете шал като аксесоар, за да добавите малко на яркостта в изображението си.

9. Bouffant

Тази къса прическа изглежда доста сложно, но ако се вгледате много внимателно, ще видите, че е лесно да се изпълни.

10. Права коса

Ако имате прическа боб, най-лесният начин да се сложи тази прическа просто выпрямленные косата.

11. Pixie

Прическа pixie е идеален за жените с тънка коса. Уверете се, че имате всички необходими фризьорски салон средства (гел, лак), защото това е почти всичко, което ви трябва за тази прическа.

12. Къдрава коса

Чудесен и лесен начин да се даде нежност, лекота и обем на къса коса — просто малко завить им.

13. Зализанные назад коса

Тази прическа е подходяща за жени с овални лице. Оправям косата, разделете ги на наклонена раздяла и safesite косата, за да подчертае своите черти на лицето.

14. Bouffant с дълъг бретон

Когато става въпрос за бизнес прически за къса коса — bouffant с дълъг бретон-това е безспорно класически.

15. Шикозна прическа

Този пример-още един вариант на късата прическа. В тази прическа косата се отреже по-дълъг в предната част и по-кратък отзад.

16. Руса коса

Тази прическа е изключително лесно да се пресъздаде.

17. Сложи бретон

Замисляли ли сте се, че бретон е добра идея, и веднага след това съжалява, след като това е направено? Не се притеснявайте — просто да поставите бретон нагоре и да забрави, че тя някога е била създавана! Този вид на прическата-това е най-бързият начин за известно време да се отървете от омраза бретон.

18. Прическа рок

Ако си рокер в душата на този тип прически за вас!

19. Прическа боб

За да се постигне този резултат, ще ви е необходима само гребен и сешоар.

20. Изключително лесна прическа

Може би търсите лесен, ежедневна прическа? Тогава тази прическа е за вас. Просто вземете сешоар и удобна четка за коса, и готово, начина си готов!

21. Прическа боб

Този разрез придава невероятен обем и лекота на косата.

22. Френска плитка

Къса коса могат да бъдат обикновени (а понякога и по-малко дразни), като дълго време. В дните, когато нямате достатъчно време на снасянето, следвате нашите прости съвети, които говорихме по-горе. Тези съвети ще ви помогнат да спестите време и коса, за да я направи още по-ярка и по-красива.

Theme by Anders Norén