стил

Лейси пола — най-добрите модни идеи

Lace skirt — best fashion ideasМодата се променя всеки ден, а дантелени поли винаги остават актуални. Модели могат да бъдат съвсем различни, затова те лесно се съчетават с различни дрехи.

Дантелени поли изглеждат не само добре, но и женствени. Изборът на правилния продукт, можете да създадете секси и нежен начин, който няма да остави равнодушен нито един човек. Този инвентар не е провокативен, трябва да се носят с пола с прости неща.

Как избирате и на кого? Съвети за избор на поли.

Изберете кружевную пола-това е просто, ако изберете най-подходящия стил и стил, който ще подчертае достойнствата и да се скрият недостатъците на фигурата. Момиче с буйни тялото и широки бедра могат да носят поли с форма на лале, но само дължината им трябва да бъде до коляното.

Момичето е среден на ръст и високи идеални дълги и изгорени дантелени поли. Ако раменете са широки, а след това можете да ги скриете с помощта на поли, която има лека денивелация, трапецовидна форма.

Ниска момичета с идеална фигура, лесно можете да изберете къси парчета, които правят краката по-дълги и по-тънък.

Дантелени поли и може да се носи на работа, но след това трябва да изберете продукти, със средна дължина или дълга. По-добре, ако стилът е прост, и пола не ще бъде излишно, декоративни елементи и детайли.

Какво се е случило? Стилове и цветове.

Всеки ден дантелени изделия стават все по-популярни и търсени. Дантела може да се използва като основен материал или за украса на дрехи. В млад и снажен момичета изглеждат добре с дънкови поли, украсени с дантели. Те придават женственост и лесно кокетства.
Lace skirt — best fashion ideasПоли изглеждат добре на снажен момичета, които се стремят винаги да бъдат елегантни и женствени. Днес броят на модели е много голям, така че можете да изберете пола различен стил и цветова схема:

    Трапециевидная; интернет; офис; дълги, къси.

Изделия от дантела могат да бъдат съвсем различни, но ако искате да обновите гардероба на универсална нещо, след това можете спокойно да изберете кружевную пола, бял цвят. Може да се носи не само за празници, но и за срещи с приятели, срещи, туризъм.
Lace skirt — best fashion ideasМного често се съчетават дантела с подплата от шифон, коприна, сатен, придават лекота и елегантност. Те, като дантела може да се промени по цвят. В новия сезон актуални са бяло, черно, бежово, червено, синьо, кафяво оттенъци.

[Забележка]пола може да се прости, цветни, с различни декоративни инкрустации и декорации.[/Забележка]

Всеки ден е по-добре да се предпочитат пастельным нюанси, така че ще изглежда добре на продукти от тези цветове:

    Розов; лимон; зелен; лилаво, бледо-розово, розово бежово; тюркоаз; морски вълни.

Ако искате да изберете вечерна рокля, трябва да отдават предпочитание завързана поли коралов, черен, червен и винен оттенък. Тези цветове не само изглеждат много красиво и богато, но и ефективно.

С какво се носят кружевную пола?

Изделия от дантела може лесно да се комбинират с различни дрехи и стилове. Романтични, класически, във военната стил, вечер – по всяко от изображенията, можете да създадете в рамките на няколко минути, ако изберете правилния дрехи. Яке, красива лейси пола и сандали на висок ток – облекло, който сразит на всички мъже.
Lace skirt — best fashion ideas
Маслинено или кафяв лейси пола върви добре с военен стил. Ако правилно да вземете надмощие, тогава начин не само ще бъде аристократичной, но и женствени. Въпреки факта, че много малко хора избират продукти в армия стил, те са подходящи и търсени за много дизайнери.
Lace skirt — best fashion ideas
Избор на вещи под кружевную пола, трябва да се вземат предвид някои правила:

    Най-добрите винаги трябва да бъдат ярки цветове, неутрални, така че основният акцент е върху пола; под-тесен и облегающей поли трябва да се избират широки и обемни блузы; и къса са били разкроена лейси пола може да бъде в съчетание с чист топ; в редки случаи, може да се комбинира с дантелен блузкой или топ, ако те имат един и същ цвят.

Lace skirt — best fashion ideas
Изделия от дантела може да се носи в различни дейности, за работа, за разходка по всяко време на денонощието. Те лесно се съчетават с всякакви дрехи, но най-добре е да се откаже от горния, който райета, карета принт, грах. Печат винаги трябва да бъдат леки и ненатрапчиви, и цвета на поли, а ако изберете опцията топ модел сложна, по-добре изберете однотонную риза или блуза.

Ако полата е леко прозрачен, а под него трябва да носят бельо, голи, който е невидим.

Дантелени поли са много различни и ако направите правилния избор на модел, тя ще се превърне в незаменим атрибут в гардероба, защото може да се носи на работа, партита и дискотеки.

Theme by Anders Norén