прически

Ламиниране на коса: ефектът от процедурата (ревюта, снимки)

Lamination of hair: the effect of the procedure (reviews, photos)

Салонные процедури, които обещават невероятни ефекти и зашеметяващи косата през първите няколко часа, след като сте напуснали стаята. И това е част от истината. Някои процедури стават много популярни поради на нейната ефективност. И така, ние вече говорихме за ефективността на салонных процедури, така че аз искам да говоря за друга популярна процедура.

Процедурата по ламиниране на косата е изключително полезна и ефективна. Това ви позволява да предпазите косата си от постоянното излагане на слънце, хората, студ и високи температури, вятър, прах и други вредни вещества, които срещаме в големия град.

Какво е ламиниране на коса?

Грубо казано, ламиниране на косата е процедура за нанасяне върху косата на специален състав от полезни елементи. Благодарение на популярността на тези процедури в салони има много клони единен ламиниране – kartirovanie, стъкла и други. Въпреки това, всички тези процедури, смисълът е един и същ – защита на косата и да ги направи по-привлекателно и готино.

Lamination of hair: the effect of the procedure (reviews, photos)

Ефекта на ламиниране

Както твърдят майстор салон, ламиниране на коса ви позволяват:

    За да направите косата си здрава

Защитен слой, който „палто“ направления след ламиниране, предпазва косата от всичко – бои, ютии, студ. Добре поддържан външен вид трябва да бъде гарантирано.

    Спечели цъфтежите на косата и крехкост на косата

Кератиновые люспи, които правят косата ни и здраво се свързват един с друг чрез ламиниране. Това позволява да се отървете от напречното сечение на косата и тяхната чупливост (когато косата е още „ламинат“).

Ламиниране не премахва вълна / къдрава коса. Той придава мекота и прави къдря по-строги.

    За да направите косата си по-покорен и обем, за поддържане на цвета на боята върху косата, правят платно на по-устойчиви към укрепване на косата.

Между другото, не забравяйте, че след ламиниране на коса, трябва да бъдете внимателни. Така, майстор е забранено измиване на косата в продължение на два-три дни, тъй като шампоан и вода може да унищожи дори устойчиви кератин на косата и тогава процедурата ще бъде просто безсмислена.

Кометар за процедурата

Lamination of hair: the effect of the procedure (reviews, photos)Така че, за да се уверите в ефективността на ламиниране, журналист Weresuch Наталия сподели с нас впечатленията си от тази и други процедури.

Когато хората ме питат, че аз се опитах в процедури за коса ми е по-лесно да се отговори, че аз не съм пробвал. Без съмнение, носител на къдрава коса разбирам. И в търсене на чудо за коса, които ще ги направят гладка, преди първата капка дъжд е на действителните изисквания на живота.

Като за ламиниране на коса, това беше много отдавна и може би не е вярно. Ламиниране на коса е на мода от преди 7-8 години. Производители на професионална козметика обеща чудо ефект до два месеца. И, разбира се, този нов продукт, за да пробвате.

Правех и ламиниране на косата си няколко пъти, за да главен технолог на един от професионални марки, така че качеството на изпълнение на процедурата.

Процедурата е класически. Вие миете почистване на косата с шампоан, и след това нанесете, увийте косата си с фолио и ютия. Въпреки че, трябва да се отбележи, че всяка марка си има технология. Но смисълът е един и същ – с висока температура ламиниране запаиваются около линията на косата. В резултат на оформена филм, тя пропуска въздух, прави косата по-дебел, предпазва я от ултравиолетовите лъчи, високи температури и така Далей.

Резултат: през първите няколко дни, косата си да изглежда перфектно. Моля, обърнете внимание, че ламиниране не премахва вълна / къдрава коса. Той придава мекота и прави къдря по-строги.

Косата ми, ламиниране, продължила само 10 дни, след като космите стават сухи и трябваше да се лекува (и аз се опитах няколко марки). След втората процедура (аз за проверка на думи технолози за ефект на натрупване), ситуацията не се е променила.

Theme by Anders Norén