стил

Кучета за момичета – един чудесен подарък

Какво да се даде на приятелката си на почивка? Отговорът е лесен, ако тя обича животни, това е куче. Не забравяйте, че кучето, като не е нужно да се насладите на вашата любима. Ние сме съставили хит-парад от най-добрите кучета за момичета.

1. Померан.

Джудже шпиц-той е здрав и весел приятел, който има бляскав вид и се съдържа в апартаментни условия. Това куче е добре се поддава на обучение, а с него и рядко се появяват проблеми. Има 12 цвята в тази порода. Момичета най-често се предпочитат бели и червени Шпиц. От недостатъци-това е цената на това малко чудо.

Dog for girls – great gift

2. Чихуахуа

Чихуахуа най-вече къси коси. но има clinocerinae кучета. Собственик на тази порода е най-известният блогър Кенза Zouiten. Кучетата от тази порода не е страхливец, въпреки големината си, и винаги ще се опитва да защити своята любовница. Това куче лесно да носят със себе си като ръка или в чантата си.

Dog for girls – great gift

3. Фален

Това куче е много активен и дружелюбна. Това куче е подходяща за живот в градски апартамент. Кучето е много чист, така че той трябва рядко да се измие, а козината трябва да се пита всеки ден.

Dog for girls – great gift

4. Вольпино Италианско

Куче порода италиански шпиц е много забавно и игриво куче. Грижи силният не се изисква. Много привързан към стопанина и послушни. Силно да лае, когато се чувства застрашен.

Dog for girls – great gift

Изборът е ваш! Но, ако кучето не може да даде, класически бежово лодка винаги можете да се харесат на всяко момиче.

Theme by Anders Norén