Къси прически за къдрава коса: разнообразие от възможности за избор

Short haircuts for curly hair: a variety of choices

Не е тайна, че всеки от нас поне веднъж в живота си е искал да промени растеж или да изберете свой собствен тегло, дължина на краката, белите зъби, носа или ушите, разрез или в цвят на очите. И да определи своя външен вид, много повече, по наше мнение, са далеч от идеални дялове. Днес, почти всички тези процедури са на разположение, а сега е синеока блондин просто да се превърне в един от испанските момичета носи кафяви лещи и боядисани косата си в тъмен цвят. Burning брюнеты, напротив, вытравливают косата си в бяло.

Момиче с къдрава коса пожелавам им да се оправям. С прави – задължително завить. Длинноволосые красавици, мечтающие за коса и стилни къси прически. Тези, които дължина на косата не се получи – с тенденция за увеличаване. Всеки от тях тези експерименти удоволствие, но въпреки това добавя много проблеми. Един от проблемите може да бъде изборът на прическа. Ако косата е къса, а освен това и къдрава, тя трябва да бъдат подбрани с оглед на такива детайли, като на лицето и структурата на косата. И, разбира се, слушане на съвети от професионален майстор.

Препоръки за жени с къдрава коса

    За да направите скулите си по-мека, затворете ги ниспадающие кичура коса или леки къдрици; същия стил на косата, който предполага дължина на косата до брадичката, и са подходящи круглолицым момичета, като ви позволява визуално да се свиват и визуално удължават лицето, важното е да придават прическа обем на темето; ако косата ви е къдрава „дребен демон“, обърнете внимание на ассиметричные прически с дълги кичури отпред и къси отзад на главата си; на момичето от нужното овалом на лицето-Най-лесният, защото те могат да красят почти всяка къса подстрижка.

Преди да вземе решение за къси прически за къдрава коса на момичетата трябва да се преразгледа. Не укорачивайте твърде рязко дължина, защото в ред косата си, тя ще отнеме много време. И ако прическата не ви удовлетворяват, имайте търпение. Освен това, твърде къса коса ще бъде по-трудно да се определи грешки на фризьор, ако това се случи.
Short haircuts for curly hair: a variety of choices

Видове прически за къса къдрава коса

    За жените с по-тесен или овални лице и отличителна елегантна фигура къси прически къдрава коса „като момче“ или „гарсон“ е за предпочитане пред другите. Това може да се направи с коса, бретон или с градуированными кичури, създаване на очарователен и романтичен начин кокетки; тези, които обичат по-екстремни варианти, има плътни еластични къдрици на косата, достатъчно, за да намалят своите косата е много кратко, буквално на няколко милиметра, за да изглеждат беззащитни, крехки и ранимой; за момичета с малки къдрава коса може да се препоръча на така наречените афропрической, в стила на осемдесетте и като придават на главата формата на топка. В двойка с аксесоари, като цвете, панел, шал или превръзка от неопрен, този вариант на късата прическа може да се превърне в най-истински моден тренд, с къса прическа боб може да поправи някои недостатъци на лицето. Тази прическа е идеална за къси къдрава коса, придавайки им специален чар; кратко каре — страхотна находка за къдрава коса, което позволява да експериментирате с дължината, класификация и асиметрия направления. В зависимост от формата на овални форми, формата на лицето, възрастта и личните предпочитания; за леко вълнообразни коса и изглежда страхотно прическа лесенка или каскада, в съчетание с гъст бретон. Ако косата е прекалено палав, бретон трябва да се откаже, за да се избегне ежедневни мъчения му полагане.

На къдрава коса и костюм за много прически. Важното е правилно да изберете формата, която ще подчертае предимствата и скриване на недостатъците. При избора на прическата, задължително слушайте към мнението на съветника, но напълно да се отдадете в ръцете му не струва. Оставете вашия отзив за даден коса, професионален фризьор винаги выслушает на клиента и ще даде компетентни отговори на всички въпроси.
Short haircuts for curly hair: a variety of choices

Как поддържате форма къса прическа

Завижда на красива къдрава коса, момичета, без кудрей понякога дори не знаеш, колко е трудно да се поддържа такава глава в ред. Превърнете палав, стърчи във всички посоки спирала в шикозни къдрици, ограничаване и омекотяване на тях – това е много трудно. Тази част изглежда като дар от Бога — естествено и непринудено, в действителност, е в резултат на ежедневно внимание и херкулесовски усилия. Тази неприятност може да се превърне в истинско мъчение, ако не вземете нещата под контрол и не трябва да овладеят изкуството на подреждане на къдрава коса.

Така че къса коса винаги изглежда елегантно и не губят формата си през целия ден, трябва да се въоръжите с Арсенал от специални фондове, които могат да улесни разресването и направи косата послушни копринена. Заключване на уж небрежно разпръснати направления. Бъдете готови да отделите време и сили, за опитомяване на строптивого на овена. Възнаградени процес ще бъде титлата на най-стилна и секси дама от обкръжението си. В края на краищата, добре подбрани, отличен интериор и дизайн къса прическа за къдрава коса, по-добре всички думи подчертават вашият безупречен вкус.