стил

Къси и дълги кожени поли 2018-2019

През всеки сезон в колекциите на известните дизайнери кожена пола заема достойно място. Ето и в новия есенно-зимен сезон, 2018-2019 отново предлага множество оригинални модели кожени поли, защото дизайнерите са наясно, че е добър избор може да стане ключът към успешна начин.

Днес тенденциите в модата е достъпна – можете да изберете всеки стил, за всеки тип и цвят на кожата не се ограничават само с червен или черен кожена пола. Но най-важното е, че ние не трябва да забравяме и за особеностите на своята фигура. Вероятно всяка жена знае, че е гладка, с лек блясък, а още повече, лачена кожа, визуално да увеличи бедрата. Така че се опитайте да подходите към избора на стил и текстура на кожата е много сериозно.

Short and long leather skirts 2018-2019
Алиса + Оливия Шалая И Давид Кома

1. Вечната класика – пола-молив може да бъде изпълнено от различни материали, включително от кожа. Просто приталенная молив полата подчертава вашия силует и стройната фигура.

2. Мини полата е подходящ момичета с тънки крака и идеална фигура.

Short and long leather skirts 2018-2019
Памелла Роланд, Эскада, Dax
Сара Battaglia, Браски

Short and long leather skirts 2018-2019

3. И с разкроена кожени поли midi могат да експериментират момичета, които се опитват да скрият излишните количества.

4. Ако фигурата е различно от идеалното, опитайте се да обърнете внимание на дискретен покрой и минимум декор.

5. Закопчалката отпред по цялата дължина на поли е вертикална, което придава на фигурата стройность, както и широк колан подчертава талията. Ще внимание от несъвършенства във формата на поли, която поставя акцент върху асиметрия, или модели, комбинация от различни цветове на кожата.

Short and long leather skirts 2018-2019
Майкъл Corse И Кейт Спейд Ню Йорк, Diesel Black Gold
Седрик Шарлье, Aigner

Short and long leather skirts 2018-2019

Кожена пола може да вземе участие в изграждането на различни образи.

Short and long leather skirts 2018-2019
Памелла Роланд, Тодс, Компанията Loewe

Как ще изглежда в новата си кожена пола, зависи от правилния избор в съответствие с него аксесоари и дрехи. В съвременната мода подчертава яркостта и изразителността на изображението. Но това не трябва да купуват поли ярки, наситени цветове.

На много прости форми и задържан цветова кожена пола вече е основен предмет на изображението, така че да допълнят образа на копринени блузой и ярък аксесоар, пуловер или жилетка, риза или топ. Самонадеян и млада, надменни изглежда кожена пола с тениска, особено с различни надписи и забавни рисунки. Байкерские якета в комбинация с кожена пола, ще изглежда дръзко и независимо.

Short and long leather skirts 2018-2019
Труссарди, Тодс, Moschillo

Изборът на обувки зависи от създадената от вас начин. В романтичен стил ще изглежда добре лодка, всеки ден покрой ботуши и високи ботуши. Топло и уютно изглежда велур в комбинация с кожена пола и вълнен пуловер или жилетка.

Short and long leather skirts 2018-2019
Дерек Лам, Eudon Choi Задайте Тодс

Theme by Anders Norén