прически

Къса коса отзад

През прозореца на бързо теплеет, а значи е време да обновите своя гардероб и модерна прическа. Нека да говорим за модерни къси прически на новия сезон, а също и да разгледаме най-популярните прически на знаменитости.

Избора на модни къса прическа е важно да се съсредоточите не само върху формата на лицето, но дори и на цвета на кожата и косата. В края на краищата, хармония модни прически винаги зависи от това, колко добре „сглобени“ като цяло.

Можете да говорим за това, че за кръгла форма на лицето са подходящи определени стилове в прическата и овал са напълно различни. Обаче, в реалността няма стандарт, няма точен шаблон, в който можете да изберете модни прически и бъдете сигурни, че тя ще изглежда на ура. Всичко за модерни прическите, ние трябва да се вземе под внимание, че те винаги са подбрани индивидуално.

Short haircuts from behind

Всъщност, дори и в салон, за да се създаде модерен стил в зависимост от предпочитанията на клиента е много трудно. Това е доста труден процес, който отнема много време и усилия. Но, въпреки това, фризьорски салони продължават да ни учудва нови открития на подиума модата най-накрая се появи универсална прическа, която е подходяща за повечето жени. Каква е тайната? В творчески подход — признават много стилисти.

Благодарение на пластове прически и варианти с смещенным център за създаване на прическа е по-лесно и по-приятно. По-лесно се оформят деколте тип човек, добавяне или, обратното, чрез премахване на линията на косата на лицето.

Кои прически са най-популярни?

Short haircuts from behind

Днес на огромна популярност се радва на прическа боб, които могат да бъдат моделирани различни начини. Става въпрос за асиметрия, както и на безплатни прядками, които тази година са главното оръжие в борбата за оригиналност прически. Позовавайки се на примери от света на холивудски знаменитости, бих искал да отбележа, че звездата на често виждал с ултра-кратък боб Прическа в класическия вариант, която може да доведе до лека липса на симетрия, и кос страничен бретон. Действително смесени варианти за прически, например, Боб-Боб, най-Боб, Боб с смещенным център и т.н.

Short haircuts from behind

Между другото, за последната прическа боб с смещенным център изглежда много стилно в двойка с дълъг страничен бретон. Тази прическа позволява не само да се коригира формата на лицето, но и е своеобразно въплъщение на стил на Виктория Бекъм.

Прическа с удължени предни кичури, и висока шия линия все още е на върха на популярността. Прическа каре – Още един вариант на къса прическа, която днес се радва на невероятна популярност. Като прическа боб, каре може да има висока линия на шията и на по-дълги кичури. На мода класическият боб в стил „Клеопатра“, която включва дълъг бретон и директни линии, намаляване на.

Short haircuts from behind

Тази прическа е подходяща за момичета с лебед шията и кръгла форма на лицето. Класически прав каре визуално удължава лицето, този визуална измама е отличен за момичета с кръгла форма на лицето, тъй като той позволява напълно да се коригира пропорционално. Прическа каскада на къса коса изглежда много стилно. В двойка с асиметрични движения на косата става свободен бележки. И ако вие вярвате, че тази година стилисти на върха, което е на свобода и дори безгрижни прически с ефект за обем!
Ако търсите необичаен и оригинален приятелка, обърнете внимание на модели страница. Тази прическа се вписва в ежедневния начин. Тя се формира стила на тази Франция, която знае как да бъде конкретна и да се открояват от тълпата. Прическа Hairstyle пажа и гарсон имат свой собствен вкус, те създават необичаен начин, който веднага привлича вниманието на околните. Друга новост през този сезон – прически в стил пънк-рок.

Short haircuts from behind

Вероятно сте забелязали, тъй като на подиума модата все по-често се появяват момичета с екстравагантни прически в най-високо непокорни стил. Разбира се, този метод не е подходящ за всички, но за някои момичета задължително ще трябва да вкус. Също така актуални прически с выбритыми висками, които са радикални покажи стил и ярка индивидуалност.

Short haircuts from behind

Подстригване и боядисване на косата

Не мога да си представя оригиналния намаляване с неясен цвят на косата. Затова специалистите по стил предлагат множество възможности за боядисване на коса, включително и ухаживающая козметика. Днес, за да „освежите“ своя естествен цвят на косата, не е задължително да се прибегне до радикални техники за боядисване на коса. Достатъчно е да проведе процедура за bioluminescene или покриване на косата. Много салони предлагат списък на СПА-процедури.

Short haircuts from behind

Къси прически могат да бъдат най-различни, е важно да изберете подходящ модел, начин да живеем в хармония!

Theme by Anders Norén