Beautiful brows: shape, color and care

Веждите са не само едни и същи две ленти за коса, разположени над очите. Си веждите, правят чертите на лицето по-изразителна, даде виждането дълбочина и като цяло ще направи външния вид на по-ярки. Много момичета ми пука, как да направите красиви вежди. На пръв поглед изглежда, че тази задача е лесна и не изисква специални умения. Всъщност, нещата са различни. Неправилна форма на веждите или твърде ярък или слабо цветът им може да развали дори и най-красива девойка.

Важна подробност от нашия външен вид

Вежди широки или тесни, дълги или къси; те са гладки, прави, islemlerini или кръгли. Всички те са също по различен начин: хоризонтално или косо. Смята се, че идеалната форма на веждите са леко извити, е доста дълга линия. Местоположението им може да създаде за човека известно впечатление. Например, на веждите, под формата на дъга, за да образува впечатление за вас като човек, забавно, смешно, интересно и артистично, дори няколко романтично.

Но гривна вежди говорят за вас като активист и оптимист. Ако сте собственик на такава линия, толкова по-силно подчертаване на техните молив, леко удлиняя, ще изглежда по-енергичен и уверен в себе си момиче. Вие не може да се каже за собственика на линия надолу, „градина“ опашки. Те ще ви дадат съжалявам за човек с „бесхозными“ израз.

Както виждате, тези ивици къси косми над очите може да играе ролята на не по-малко важно, отколкото на косата. Те могат да се променят за вас, за да се подчертае външния си вид. Женската привлекателност зависи до голяма степен от цвета, формата и формата на веждите. Ако формата е правилно проектирани, те дори могат да прикрият признаците на умора, което ви направи по-млади, както си мислиш загадъчно.

Сте решили да подобрите външния вид на веждите и не искате да отидете в салон за красота? Ще ви трябва малко повече от половин час, за да ги приведе в ред. Не бързайте – това е деликатен процес, който изисква внимание. По този начин, всяка от степени скубане, фигура, и за оформяне на веждите трябва да бъде последователна и точна.

Beautiful brows: shape, color and care

Тайната на успеха: всичко трябва да се направи правилно

Преди да започнете да рисувате веждите, да ги късат. За това ще ви трябва добро огледало, кой по-добре да се постави близо до прозореца – светлина ще ви позволи да видите всяка нишка. Освен това, ще имате нужда от пинсети, върховете на които леко са заоблени. Не боли, малка четка, за да изчеткате выщипанными косми. И разбира се, почистване на ухото се нанася на тънки линии за грижа за кожата.

Първата стъпка е да се определи формата на веждите. Природата при раждането, във всеки човек са заложени индивидуални най-подходящ за неговите вежди, които само трябва да се подчертае. Така че не е нужно драстично да промени формата и цвета на веждите. Космите се отстраняват само базата, под веждите.

Не забравяйте: колкото по-висока линия на косата, толкова по-голям изглежда в очите. Съответно, по-красива става и лицето като цяло. Така че, повишаване отдолу нагоре, дори когато рисуваш с молив тънки вежди, чиято форма трябва да бъде безупречен. Преди да започнете да се извади, трябва да подбривать твърде дълги косми. За удобство използвайте обикновена четка, гребен и малки ножици.

Премахване на косми започне само с вътрешната част на движеща се навън. За премахване на космите в посока на растежа им. Сега се разклаща нарветесь коса, провеждането на кожата в третирания участък малко опъната. Ако косата ви отстрани за вас-болезнен процес, преди провеждане на процедури выщипывания, пет минути да се нанесе върху косата, напоена в гореща вода памучни тампони. В края на процедурата трябва да наложи тампони, влажни, напротив, в хладка вода, за да отстраните зачервяване.

Сега, да образуват линия – това е време, за да ги желания цвят и форма, с помощта на разнообразни козметични средства: молив, гел, на прах или на сянка. Подкрашивая вежди, важно е да се следват някои съвети. Първо, по време на приложение не трябва да се докосват кожата. На второ място, не трябва да се изготви ясна плоска ивица. Много по-добре заточени молив, просто нанесете няколко леки щрихи, които ще имитират косата. Докосване на веждите трябва срещу растежа на косъма, в резултат изглежда по-естествено. Ако веждите не са много дебели, те могат да бъдат боядисани със специални мастило, а в посока на растежа на косата.

Само не прекалявайте с выщипыванием! Ако се стремите да направите тънки и смели линии, първа да ги направи малко по-широк. По всяко време вие можете да ги направи по-тесни. Ако вие незабавно да дръпнете „нишки“, и не ви харесва и искате да направите веждите по-широко, ще има много да чакат.

Космите в горната част на линията почистване не е необходимо. В противен случай е нарушена естествената форма и лицето ви ще изглежда тъжен. Не трябва да рискува: първо начертайте с молив линии, които искате да получите, и ако Си отражение в огледалото ви е удобно, можете да започнете, за да се даде желаната форма.
Beautiful brows: shape, color and care

Грижим за веждите

Моля, обърнете внимание: дори и под формата на вашите вежди разгледани и правилно избирали и избират идеален цвят, може да съсипе от entanglements на косата. Ако те са объркани и стърчат в различни посоки, вие няма да можете да изглежда така, както сте искали. Да се справят с това много просто: с помощта на обикновена четка за вежди, потопени в касторовом масло, четка за коса и приглаживает вежди. Сега те са изразителни и красиви!

В процеса на грижи за веждите и тогава ще намерите малки косъмчета, които се открояват от тълпата и да излезе на ясни линии. Те просто трябва да се отстранят с помощта на пинсета, като правило, са под основната линия на веждите, защото може да ги направи, без страх да се прекъсне мухъл. Много момичета правят грешка и да обръсне веждите. По-добре да не го направя – това е обръсна ще расте още по-твърда, гъста коса, да се освободим от които ще бъде много по-трудно.

Жени благословени с дебели и силно извити вежди, не бива да е прекалено ревностен в процеса на скубане на косми, иначе гърба на носа в крайна сметка ще изглежда по-широк, отколкото е в действителност. Ако веждите са твърде тънки, редки и тънки, те, напротив, да предложи изберете, че използвате специален молив или мастило. Основното правило тук трябва да се помни, че вежди винаги трябва да изглежда естествено, естествено и да подчертае красотата си, подаренную ви природа, а не обратното.

Често по различни причини, космите на веждите може да промени своята структура или цвят, или да придобият други промени. Като цяло, растежът им зависи от състоянието на вашето здраве. Ако има някакви проблеми, това може да се прояви на външния вид на косата, включително на веждите.

За да не се разстрои заради неприятни промени във външния си вид, трябва да се нормализира вашата диета и начин на живот като цяло, за да използвате комплекси от минерали и вещества, да се подобри състоянието на кожата, ноктите и косата, и, разбира се, да забрави за стреса. Тогава вашият външен вид ще бъде възхитително!