стил

Красиви сватбени рокли-2018 и алтернативни изображения

През 2018 г., булката и дизайнерите продължават да експериментират с свадебными образи. Някой напълно отказва бял цвят, докато други предпочитат костюми и костюми. Освен това, в сватбената мода много известни модни тенденция към абсолютна прозрачност.

Дизайнерите предлагат красиви сватбени рокли и луксозни костюми, сияйна лукс, но те са толкова прозрачни, че решите на такъв път може да бъде много уверен в себе си булката. Прекалено прозрачност монтаж на червения килим, където известни личности искат да направят впечатление и на сватбата сред много на семейството и приятелите ще е по-добре вижте по-елегантен булката.

Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images
Зияд Nakad

Ако същността на сватбени услуги и смисъла на експозиция, вие знаете, че на сватбата, прекалено секси без значение. Сватбата е начало на семейния живот, а ако булката е вече в началото показва, че тя е отворена, съблазнителен и достъпен семеен Съюз може да бъде краткотрайно. Разбира се, всичко зависи от нашето духовно развитие и мироглед, скромен, облекло, няма да го спаси от изневяра и ревност. Но така или иначе, всички много се състои от малък. Така че, по-добре не купувайте най-прозрачни рокли.

Необичайно, но красива сватбена рокля 2018

Сингулярност могат да бъдат различни и предизвикват различни емоции. Някои снимки са смешни, други необичайни и страхотна, но повечето от модерни рокли предизвикват недоумение и съжаление. Сватбата трябва да се избере красива рокля, която ще вдъхнови и да се моля.

Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images
Наим Хан

Рокля Наим Хан 2018

Добър пример за необичайни сватбени рокли може да се види в колекциите на Наима хан. Бяла рокля, украсена с шест нива дълги ресни и бродерии. Завесата рокли също украсена с ресни и ще стане идеално допълнение начин на булката. Всички заедно изглежда луксозно и необичайно едновременно, но в действителност сватба.

Тази рокля е много пухкава пола, като женствена и бял цвят, веднага я превръща в булка. Шест нива на дълга ресни отразяват модните тенденции 2018 година. В тази рокля, стил бохо се слива с блясък, така че изображението да изглежда изключително красиво. Ако имах сватба през 2018 г., моят избор-само този модел от Наим Хан.

В допълнение към няколко нива, ресни на Наим Хан има къса бяла рокля с черни декоративни елементи. През 2018 г., много дизайнери предлагат сватбени начин да комбинирате бяло с черно. Къси рокли ще даде възможност да се покаже дълги стройни крака и активен танц на Вашия празник.

Колекция Стефан Роллана 2018

На Седмицата На модата пролет-лято 2018 беше представена колекцията на Стефан Роллана, има много интересни снимки, които не е сватбена, но е много подходящ за модерната булка, готови за експеримента. Тези образи могат да изпращат ни в света на приказките и въображението, и един облекло изпраща в космоса.

Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images
Снимка отгоре и отдолу 2 — Стефан Ролан
Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images
Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images

Ралф & Русо

Дизайнерите на Ralph & Русо, вие винаги можете да намерите приказно красиви рокли за най-официални случаи. В нашия случай, повече от половината от рокли от колекцията могат да се разглеждат като универсални, те са идеални за всеки повод и за сватба.

В допълнение към тези марки, универсални тоалети присъстват при много дизайнери, ние не можем да ви разкажа и за всеки, така че в края на изданието има списък, който Можете да търсите снимки за вдъхновение.

Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images
Ралф & Русо
Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images

Красиви вечерни рокли за сватба 2018

Най-сигурният вариант за създаване на алтернативен начин за сватба е да изберете красива вечерна рокля. Най-подходящи модели пастелни частична сянка. Основното внимание трябва да бъде отделено на плат рокля и най-подходящия стил ви е съвършено глоба. Отново, не всички модни тенденции са еднакво полезни за различни момичета!

Това е съпроводено с декор. Булки, които обичат минимализъм ще има съвсем малко стегнато, но можете да направите, без излишни и ненужни части. Ако обичате лукса, да купите рокли с бродерии, ресни, пера, дантели, пайети и кристали. Тези декоративни елементи от много актуални в колекциите на вечерни рокли и сватбени рокли.

През 2018 г. са представени най-разнообразни вечерни рокли, някои са много подобни на сватба, ако добавите булчински воал и колан на булката вие ще получите практически традиционния образ на булката. Ако искате да се излезе от традицията, а след това, вместо в пастелни нюанси, а след това изберете по-наситени цветове.

Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images
Жорж Чакра

След сватбата, тези рокли не бъдат изоставени в килера, всеки костюм може да се използва за Нова година или на други празници. В крайна сметка, сега безкраен брой възможности за стилна и практична булката.

Къде да намерите елегантни вечерни рокли? Колекция – маркиз, Наим Хан, Бэджли Мече, Bibhu Mohapatra, Денис Басо, Джени Пэкхем, Моник Люлье, Оскар де ла рента, Reem Acra, Зухаир Мурад, Зияд Nakad, Тони Уорд, Стефан Ролан, Рани Zakhem, Ралф & Русо, Жулиен при условие, ГУО пей, Жорж Хобейка, Жорж чакра, Ели Сааб, от temperly Лондон, Elisabetta франкове и други…

Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images
2 снимка Бэджли Мече и Силия Kritharioti
Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images
Monique Lhuillier
Рани Zakhem, Reem Acra, Наим Хан

Beautiful wedding dresses 2018 and alternative images

Theme by Anders Norén