Красиви и удобни сутиени без бретелей

Beautiful and comfortable strapless bras

В гардероба на всяка съвременна мода топ или рокля с открити рамене, която трябва да се носят със съответните долни бельо. И най-подходящият сутиен без презрамки силует. Въпреки това, има няколко разновидности на тези сутиени. Така че те трябва да бъдат избрани въз основа на лични предпочитания или особеностите на фигурата.

Beautiful and comfortable strapless bras

Сутиен без презрамки

Този сутиен е с твърди чашки и презрамки. Този сутиен отзад се намира удобна закопчалка. Този сутиен е подходящ за момичета с малки гърди, а без лямок за подкрепа на големи гърди е много трудно. Така сладко дами трябва да изберете невидими силиконови бретельки, които не се виждат на кожата.

Beautiful and comfortable strapless bras

Сутиен популярни:

Друг вид сутиени сутиени-трансформатори с подвижни бретелями. Местоположението им може да се промени или дори да се премахне и да се носят без шлеек. Това, определено, ще оценят момичета, които обичат да експериментират с образи. В края на краищата, този сутиен може лесно да се трансформира, за да отговарят на вашите нужди.

Beautiful and comfortable strapless bras

Сутиен push-up

Много популярни през последните години сутиени повдигащ без презрамки. Тези модели са подходящи тънък момичета, които искат да увеличат гърдите си. Ако ви харесва този сутиен да се носят под дебнещ рокля, избирайте модели от гладка материи като коприна или сатен, дантела, не може да изглежда приятна в естетически план се открояват под дрехите, и дори могат да развалят впечатлението от вашия начин.

Beautiful and comfortable strapless bras

Силиконов сутиен

Много популярни силиконови сутиени без презрамки, които се наричат невидими. Ако изберете правилния модел на сутиена, може да се разпредели на гърдите, създава естествен женски образ. Въпреки това, тези сутиени са подходящи само за жени, размера на гърдите не повече от секунда. Останалите отговарят само силиконови бретельки.

Beautiful and comfortable strapless bras