стил

Красиви и нестандартни сватбени рокли 2018-2019

Много дизайнери и студия работят неуморно по създаването на сватбена рокля за бъдещето на най-студения сезон, но булчинските много опазено, така че често нови рокли малко да се различават от облекло булки от минали години.

Ако не искате да се слее с други булки, но ти не си готов на много рискован експеримент с вашата сватба, запознайте се с нашата селекция. Милитта избра най-необичайни сватбени рокли и оригинални образи за булки през есенно-зимния период 2018-2019. Всички изображения, веднага разбрах, като на сватба, и никой по време на празника не се губят булката.

Рокли с ресни. Традиционната украса, сватбени рокли, дантели, цветя, перли, мъниста и бродерия. Ресни се среща в сватбени снимки, но много по-рядко. Ако сте избрали рокля, богато украсен с дълги ресни пискюли, това ще изглежда необичайно и празнично.


Снимката по-горе и по-долу — Наим Хан

Жълто слънце рокля. С настъпването на есента и повечето хора бързо се превръщат в черни, сиви и кафяви нюанси, заедно с на ден става все по-кратък и по-кратък, и слънцето често се крие зад облаците. Булката е в жълта рокля, тя ще изглежда като слънцето, което не може да се скрие никакви облаци, особено ако сватбена рокля от тази марка, като Наим Хан, Зухаир Мурад, Ели Сааб…

Рокля с дълги ръкави. Сред сватбени рокли преобладават откритите модели. Дори онези булки, които ще се оженят, не просто да играят на сватба, купи рокля бюстие или модел с дълбоко деколте, без ръкави, рокли с много отворен гръб.

На фона на оскъдно облечени булки, висока яка сватбена рокля ще ти специално. Затворена рокля даде образ на тази чистота и целомъдрие, и, освен това, нека не забравяме, че ние избираме облекло за студения сезон 2018-2019. През есента и зимата е много по-удобно в затворен рокля.


Снимка отгоре — Наим Хан
Отдолу — Temperley В Лондон, Валентин Yudashkin

Рокли с пера. Много дневници разказват за това, че перата са едни от модните тенденции. Въпреки това, рокля украсена с пера, рядка. Така че, купувайки красива бяла рокля с пера, вие ще създадете един изключителен начин.

Въплъщение на най-модерните тенденции. Милитта говори за консервативности сватбената мода, но това не означава, че е невъзможно да се реализира в булчински тоалети, модни тенденции от последните сезони. Дори и най-противоречиви и неясни тенденции може да се използва, за да се създаде Оригинална рокля.


Вера Уанг

Аксесоари за сватбени образи 2018-2019

Сватбени обувки. В някои случаи е достатъчно да се вземе на кратко сватбена рокля и да я допълнят тип бели ботуши, обувки-чорапи или ботфорты празнична украса лъскави пайети, перли и мъниста.

Ако не Можете да намерите такива ботуши не се притеснявайте, можете да си купите бели ботуши и раздават любовница изкуство вышивальщика, който ще украсяват ги с богат интериор и ще се превърне в наистина луксозни сватбени обувки, които ще са кулминацията на целия сватбен начин.


Наим Хан

Дълги бели ръкавици дължината на лакътя. Добро допълнение сватбена начин могат да бъдат бели, сатенени ръкавици, украсени с дантела и перли.

Голяма корона. Доста лесно да се намери малка сватба диадема планински кристал, имитация, но ако можете да намерите наистина прекрасни големи корони, вашият начин веднага ще стане много странно. Короната може да се превърне дори най-простото сватбена рокля в стил минимализъм.

Разбира се, някой ще вземе короната с малки кавички около него, но не обръщат внимание на това. Това е вашата корона добре се държи на главата си и падна в най-неподходящия момент.


Валентин Yudashkin

Каролина Ерера, От Temperly Лондон

Никол Милър, Ранди Рам

Theme by Anders Norén