стил

Красиви дамски шалове

Красив шал — това е отдавна известен и незаменим аксесоар женски образ. Един шал може да се широки и тесни, дълги и къси, кожа и кадифе. В зависимост от материала избор на този вид аксесоар е още по-просторен.

Шал винаги е на мода. Просто на всеки сезон се обръща внимание на един или друг вид. В студения сезон 2018-2019 водеща позиция заема дълъг, тесен шал и кожени шалове.

Какви кожени шалове предлагат дизайнерите за новия сезон, Милитта разказвала за вас. Днес ще говорим за дълъг тесен шал. Този аксесоар е нужен днес, сега. Така че в този сезон всяка модата трябва да има в гардероба си дълъг тесен шал.

Колкото той е толкова забележителен? Този шал може да се носи по всяко време, тя ще бъде от полза по всяко време на годината, защото можете да го направите от фина бяла тъкан, така че трябва да е лято или топла есен, или от плътен плат тип кадифе, вълна, памук. Шал може да бъде трикотажным, то това е директен път към зимата. Но така или иначе, през есента и зимата дизайнерите препоръчват 2018-2019 дълъг тесен шал.

Beautiful womens scarves
Ерин Фетерстон

Дълъг тесен шал, отколкото да се носят?

Ако шал от тънка материя, тя е подходяща за топла есен или късна пролет, въпреки че има шанс да го нося през лятото. Този шал може да се носи с дължина на Макси рокля или блуза и панталони. Днес на мода блузи свободно, намаляване, лека кърпа, малко намалява.

Шал перфектно се съчетава с рокля, чийто цвят се повтаря в печат шал. Друг вариант е, когато шал повтаря плат блузи, тогава той изглежда като последният елемент блуза стил. Все още можете да го завържете шал на врата си, свесив на две части и предната или в единия край на предната част, а вторият се хвърли.

Копринен шал може да изберете контрастен цвят с боя. Много красив копринен шал с кадифе дрехи.

Beautiful womens scarves
Ерин Фетерстон

Целият ансамбъл с шал различна печат понякога променя начина, като подчертава вашия стил и вкус.

Beautiful womens scarves
Кейт Спэйд Ню Йорк

Дълъг тесен шал изработен за вечерни облекла. Например, много добър вариант може да се счита за черно дантелено рокля с черен луксозен шал. Кадифен шал може да украсите не само вечерни рокли, но и обичайните ежедневни.

Beautiful womens scarves
Ели Сааб

И накрая, вязаный шал, който не само допълват вашия имидж, но и топлина през зимата. В новия сезон заедно, и по този начин да се подготвят за зимата нов моден аксесоар, не е толкова трудно, защото плета дълъг шал не отнема много време – това е доста просто. Схема на плетене – общи жартиери, „английска дъвка“ или „плюнь“.

Beautiful womens scarves
Луиза Беккариа

Има и други опции във формата на въздушна линия, прилича на купчина козина. Разпечатки не трябва да бъде твърде мисля, смело изберете лента. Дълъг вязаный шал е по-подходящ за ежедневния начин, по който той върви перфектно с свитером и дънки, с рокля-пуловер, жилетка и дънки-скинни. Изглежда страхотно с дълъг вязаный шал възли на една кука рокля. Поли може да плета и лек шифон.

Beautiful womens scarves
Снимка отгоре — Миссони, Les Copains
На снимката по-долу — Les Copains

Beautiful womens scarves

Дълъг тесен шал перфектно се съчетава с байкерской яке и дънки, на върха на козина или дълга пелерина. В този случай, увийте шал няколко пъти около врата и не се стегнете.

Дълъг тесен шал – как се носят?

Не забравяйте, че дълъг тесен шал е по-добре да носи един или няколко пъти увита около врата. Но през новия сезон, дизайнерите твърдят, че носенето на дълъг тесен шал трябва да приключи около врата само веднъж и така, че го завършва на почти докосна пода. Удобно ли е? Вероятно не, но дизайнерите препоръчват.

Има още няколко съвета, как да се носят шал

Ако имате дълга шия и няма втори брадичката, шал около врата затегнете. Но ако шията е къса, а след това я завинтите не трябва, а точно обратното, да отслаби възел, това ще шал визуално по-обемни.

Ако имате втора брадичка и се опита да шал е бил толкова далеч от него, и е създал на пътя под формата на V или U-образно деколте. Това ще дръпне силует, визуално намалява двойна брадичка и ще стройность врата.

Дълги тесни шалове са подходящи момичета и малки и гърдите. Първо да добавите силата на звука на втората скрие. Един шал може да запълни добър с широк колан и колан през новия сезон е доста широк.

Beautiful womens scarves
Луиза Беккариа, Christian Wijnants, От Temperly Лондон

Леки летни шалове от естествена коприна или от шифон украсете облеклото си за лятото и топлите дни на есента и пролетта, а crochet от вълнена и памучна прежда подходяща за по-хладните месеци. В гардероба си трябва да има различни шалове, защото те могат да създадат всяко изображение, и в зависимост от температурата на външния въздух, отдават предпочитание на копринени или вълнен шал. Има тъкани, както и с добавянето на синтетични влакна. Те са не по-малко красиви и приятни за тялото.

Theme by Anders Norén