стил

Красиви 2018 рокли за скромни момичета

В колекция пролет-лято 2018 г., както и във всички предишни, много е трудно да се намери скромни рокли за момичета. Очевидно дизайнерите смятат, че тези момичета също не е лесно да се намери. И още, Милитта не губя надежда, че е скромно момиче, и те се опитват да намерят най-добрите рокли.

В съвременната мода, тя обхваща много стилове и всеки от тях може да бъде идентифициран чрез своята скромност. Днес е много популярна минимализъм, че това е не повече от плюс елегантност. Но не всички дизайнери го получат. Често минимализъм в съвременния смисъл звучи някак скучно, грозно и набързо зашитый, като на модата иска да покаже своето безразличие към модата.

Милитта избра най-добрите рокли за скромни момичета, а не на базата на прословутия „минимализъм“, както и актуалните тенденции в различни стилове, като се има предвид, че е скромно момиче-това е красиво облечени, леко и без излишен интереси.

Това изобщо не е задължително навсякъде и винаги носят скромни рокли, понякога, ще се съгласите, че това е неудобно, особено в офис през седмицата. В този случай е по-добре да изберете рокля малко под коляното. Рокля удължавам, т.е., midi рокля е много подходяща за своята дължина, но на много от нас се нуждаят от висок ток, за да създадете правилните пропорции.

2018 beautiful dresses for modest girls
2 снимка Edeline Lee и Этро
Философията на ди Лоренцо Серафини, Тальбот Рунхоф, богати на Алесандра

2018 beautiful dresses for modest girls

Що се отнася до дълга рокля, днес те са на мода. Тук трябва да се вземат предвид, където и удобен вариант. Например, за да отидете в храма, или някакъв празник, в тази рокля ще е много комфортно.

Най-скромни рокли 2018

2018 beautiful dresses for modest girls
Etro и 2 снимка Reem Acra
Reem Acra

2018 beautiful dresses for modest girls

Момичетата и жените трябва да изглеждат женствени, елегантни и целомудренно. Православни момичета най-вече, защото те трябва да показва пример на външния вид на околните. Така че, дори ако са на мода сега толкова, представящи неподходящо поведение и морал Православна момичета, тя все пак трябва да бъде пример. Избора на дрехи, ние избираме поведение, защото „дрехите правят човека“.

Но не винаги, дълга рокля уместно. Идеален избор за създаване на елегантен начин може да се превърне в цвят. Бяла или розова рокля подходяща за много момичета. Прозрачен, ефирен плат, разбира се, може да се използва, съчетавайки ги със слоеве или с роклята-футляром.

2018 beautiful dresses for modest girls
2 снимка-Алесандра Рич и Антонио Берарди
Фаусто Пулизи, Malan Бретон, Vivetta

2018 beautiful dresses for modest girls

Черен цвят, противоречиви и загадъчен. Черна кърпа, могат да създават различни образи, но днес ние имаме избор на елегантни рокли.

2018 beautiful dresses for modest girls
Скали, Рейчъл Зои, Стела Маккартни

Моля, обърнете внимание на някои рокли от колекцията Bibhu Mohapatra. Те са напълно затворени, и в същото време, техния стил и да подчертава стила на бельо, който в продължение на няколко сезона остава популярен. На пръв поглед това е възможно, че момичето строги правила, обличането на рокля в стила на бельо? Оказва се, че това е възможно.

2018 beautiful dresses for modest girls
Bibhu Mohapatra

Лятото е горещо, забавно време. Лято, летни почивки, слънце, море и цветя, цветя… да се носят рокли от леки материи, украсени с ярки цветове. Кой да избера? Според Мелитта най-добри възможности за скромна момичета могат да станат модели от колекцията на Алены Ахмадуллиной. Дамски рокли с прости цепки и тънки детайли на известната марка Луиза Беккариа.

2018 beautiful dresses for modest girls
Алена Ахмадулина

Рокли могат да бъдат украсени с изкуствени цветя, рюшами, панделки, волани или шият леки модели цвете от плат – всички елементи на декора са подходящи за скромни момичета, просто трябва да могат да се съобразят с мярката.

2018 beautiful dresses for modest girls
Этро, Братя Брукс, Джил Стюарт
Франческа Либераторе, Скали, Луиз Беккариа

2018 beautiful dresses for modest girls

Theme by Anders Norén