грим

Красивата форма на веждите

Beautiful shape eyebrows

Всяка жена винаги иска да изглежда добре. Важен факт в женската красота красиви вежди — те могат да украсят и трансформира лицето, така и да развали това впечатление. По своята същност красиви вежди създават израз на лицето, което произвежда впечатление на околните. Това е било известно още в древни времена, когато жените не само боядисани, но и са се опитали да придадат красива форма на веждите. Формата на веждите може да се оформи по различни начини, можете да ги извити, прави, извити и счупени. Красива форма на собствените си вежди жената може да даде по ваш вкус, и, което е характерно в природата.

Красивата форма на веждите отварят очите си и по този начин да скрие умората и да й младежки вид. Не всички от природата дана красива с желаната дебелина, извити, и не се изисква корекция на формата на веждите. За това и съществува такова нещо, като корекцията на веждите. Корекция на корекции на формата и носи линия на лицето към идеала, но най-важното-за корекция, като се има предвид по-голямата изразителността. Вежди значително подмладяване на лицето на жената и дават ясна лицето и дебел и по-широк, което прави една жена, строга и сурова. Ако веждите са, за да придадат по-голяма дължина, така жената ще изглежда по-тъжна и стара, може би това не е така. Една жена, която искала да направя корекция, и по този начин да направите красиви и веждите, ние Ти препоръчваме да отидете в козметичен салон, но ако това не е възможно, спазването на няколко правила може да корекция да се направи в домашни условия.

Корекция на веждите

Beautiful shape eyebrows
За да се направи красива форма на веждите-важен елемент на тяхната корекция на височина и дължина. Те трябва да започват и завършват в определена точка, в противен случай те могат да развалят цялото впечатление, каквито и да са останали красиви черти на лицето. Също така Веждите трябва да бъдат повдигнати. В противен случай, ако вежда пада, имате нещастен, тъжен поглед.

За да се определи началната точка на веждата, се препоръчва, например, да се направи молив от крилото на носа до вътрешния ъгъл на очите има начало. За да се определи център вежди, най-високата точка, трябва да положат молив от центъра на горната устна и през зеницата. Ако не веднага да се определи център вежди не може да се направи красива форма. Правилно да се определи края на веждата, поставете молив от крилото на носа до наружному ъгъл на очите си, в този момент трябва да приключи си вежда.

Сега, с тази форма, вие може да започнете да се адаптират. За да направите това, вземете пинсети, малка четка за почистване на отдалечени косми и памучни тампони, напоени с алкохол, за дезинфекция. Преди да започнете да се извади с пинцети трябва да се избършете с алкохол, а кожата под веждите масло, сметана за по-добро приплъзване на пинсети. Леко издърпване на кожата, може да се започне да се извади. За корекция на вътрешната част на веждите към външната страна в посока на растежа на косата. Visibaba, трябва да се помни, че първата линия на веждите, толкова повече изглежда очи и красиво лице, като цяло. Но не се пренасят и не правете веждите — стрингс. Веждите трябва да е естествена дължина. След корекция за красотата на веждите, използвайте козметични средства, гелове и моливи. Това ще помогне на жена си възвърне формата и да даде желания цвят.

Как може това да бъде, ако веждите от природата на редки, като им се даде плътност и желаната форма? Това е достатъчно за много и различни инструменти, корекции, като сенки, специални мастила, молив. Цвят молив съответства на цвета на косата или на няколко по-леки тонове. Започнете да рисува с върха на веждите, тази част трябва да бъде малко по-тъмен от останалите. Частта, където вежда започва, оставете малко пълен. Това изглежда много по-естествено, отколкото добре проследи вежди. След това срешете веждите и да се фиксира формата на кола маска или гел за вежди.

Най-радикалният начин за корекция на веждите е перманентен грим. От бои и дълбочината на нейното местоположението зависи, колко дълго е достатъчно вежди. Правилното нанасяне на перманентен грим, който може да се симулира на космите, красотата на веждите може да продължи от три месеца до три години.

Форма на веждите

Beautiful shape eyebrows
Имате много красиви вежди-това е една чудесна възможност да се определи за себе си форма. Може, разбира се, гледане на една жена с красива фигура, от друга страна, но тяхната форма е разработена специално за тях, и той ще се побере на една жена, която, като цяло, никога не е било на веждите? Създаването на красив грим като сложна комбинация от всички компоненти, е от съществено значение. Красотата на веждите може да промени изцяло впечатление от грим.

Ако използвате правилната боя и се изсипва вежди, те могат да се скрие и да поправи някои недостатъци, а неухоженные вежди могат да развалят цялостното впечатление от външния вид на жената. Има много начини за подобряване на външния вид на веждите, като например корекция, оцветяване, скубане, татуаж и грижи за отделните косми, които започват да растат и да развалят външния вид. Ако една жена наистина иска да изглежда добре и да се гарантира правото на грим, трябва да се обърне внимание на всички аспекти. Трябва първо да се определи, че е жена, и какъв резултат ще се радва да получи. Първо трябва да се определи каква форма искате да се инжектира, като богат и точен трябва да бъде вежди.

Цветът на веждите трябва винаги да съответства на цвета на косата и очите. По съветите на гримьори, трябва да се направи цвета на веждите максимално естествено, така, че цветът на веждите съвпадащи с цвят на корените на косата. Ако себе си тъмни вежди, трябва да внимавате за цвета на грима. За такива жени е подходящ ярки червила, която ще ви помогне да скриете скованост на лицето. Светли вежди, ако е възможно, трябва да се определи на няколко по-тъмни тонове.
Beautiful shape eyebrows
Форма на веждите винаги побирается в зависимост от вашата форма на лицето:

    Например, за кръгло лице най-подходящата форма на веждите — извити, с къс връх и висок подем. Но не го направи завой твърде рязко, в противен случай, ще можете само да се подчертае закръгленост на лицето. Също така не правят кръгла форма, която повтаря контурите на лицето. За елипсовидна (овална), продълговата форма на лицето, идеална вежда е прав и хоризонтални вежди, леко заоблени, леко отдалечени от носа. Трябва да се избягва форми на вежди с висока дъга. Ако имате триъгълна форма на лицето, вие ще отговарят на веждите със средна дължина, леко повдигната равномерно извит. Стилисти не препоръчват да се прави директна вежди за вашата форма на лицето. За квадратното лице — добра дълги вежди високо повдигнати, извити дугообразно. Тънки вежди са противопоказни за вас.

Разгледани перфектни вежди, които правилно се съчетават цветове и ширини, така, че да съответства на формата на лицето и техническата очите. Ако от първия път не вкурил правилната поправка, не се притеснявайте. С течение на времето вие ще се научите, как да изберем идеалната форма на веждите.

Theme by Anders Norén