прически

Красив цвят на косата: лилавата коса

Тази година люляк оттенък на косата почти организация, която претендира за основния тренд на сезона. Този цвят на косата изглежда необичайно и веднага привлича вниманието на други хора.

Но ако човек се замисли, лилав цвят на косата е още по-самотен в модния писта в продължение на много години. Какво се е променило и защо съвременните графични дизайнери не се страхуват да експериментират с най-различни цветове?

Beautiful hair color: Lilac hair

Днес решихме да говоря за това, как да изберете лилаво, цвят на косата и на които той е подходящ. Но Първо бихме искали да обсъдим нюанси на люляков цвят на косата!

Люляк цвят на косата: нюанси

Лилаво цвета на всеки човек възприема по различен начин. За някои това е нюанс на синьото, други го възприемат като лилаво. Във всеки случай, нека да видим какво нюанси на лилаво е на мода ли са те!

Светло лилаво

Светло лилав оттенък на косата, който е с цвят, който е на мода една година и днес той продължава да зарадва модата с техните нюанси. През 90-те години, този цвят на косата също е популярен, той е бил използван за надграждане на имиджа на побеляване на косата.

Beautiful hair color: Lilac hair

Аметист

Аметист оттенък на косата, че е лилаво на цвят, в който преобладават сини бележки. По-специално, този нюанс се нарича студена, и за това не е подходящ за всички. Студен аметист нюанс е подходящ за момичета със светла кожа и сини очи. Той също така хармонично ще изглеждат в двойка със светло сив цвят на очите.

Патладжан

Баклажанный оттенък на косата се харесва на много жени, но стилисти твърдят, че той е най-популярен сред жените на възраст. Този лилав цвят на косата с рыжеватыми нюанси. Това е по-тъмна и по-елегантно, отколкото други цветове. Освен това, тя има едно съществено предимство – той е подходящ за жени от всички видове цвят, защото тя съчетава в себе си както студени, така и топли нотки.

Beautiful hair color: Lilac hair

Лилаво

Дълбок лилав цвят на косата днес е на мода. Актуална всички променливи нюанси. Много колористы обмисля лилава коса, тъмно лилаво. Той е отличен за носител на светла кожа, сини или сиви очи. Освен това, имайте предвид, че днес стилисти съветват да се разрежда лилав цвят на косата оригинални цветове, които ще бъдат описани по-късно.

Сливи

Слива цвят на косата може да се дължи на лилаво цветова палитра. Слива цвят на косата винаги е в движение, защото първоначално той е бил използван като основен оцветител за коса. В съветските времена, жените са използвали индиго за боядисване на коса, получаване на наситен цвят слива. Какво е това?
Източване на – тъмно-лилав цвят на косата. Той е подходящ за всички, тъй като притежателите на светла или по-тъмна кожа и кафяви, сини и зелени очи.

Beautiful hair color: Lilac hair

Гелиотроп: най-популярният нюанс!

Какво е гелиотроп, да ти кажа…
Гелиотроп-род растения от семейството на пореч (люляк). Това е естествен нюанс на лилаво, който впечатлява със своята красота. То обединява в едно цяло, червено, лилаво, синьо на цвят, образувайки плътен оттенък. Люляк цвят на косата подходящ притежателите на светла кожа и сини очи.

Тъмно лилаво

Тъмно-виолетов цвят на косата-това наистина е много популярен оттенък. Той може да се реализира на базата на кафява, руса и черна коса.
Тъмно-виолетов цвят на косата изглежда много богато украсен, той ще бъде идеално допълнение към тъмно-кафяв или тъмно-сиви очи и светла кожа.

Beautiful hair color: Lilac hair

Оцветяване сиреневыми коса

Много колористы препоръчват да експериментирате с лилава коса. В действителност, различни методи за боядисване, които ви позволяват да създадете триизмерен и много красив цвят на косата.

Кой цвят най-добре се съчетава лилаво?

Преди всичко, вие трябва да експериментирате с ярки цветове на косата. Така, лилав цвят върви добре с бели, светло кафяво и бяло на цвят на косата. Заедно те образуват ярък и наситен цвят на косата.
Ярки нюанси като червено и червен едва ли ще бъде в състояние да образуват красив начин. Въпреки това, алого, в комбинация с лилаво изглежда много органично. Но по-тъмната цветова палитра може да искате да разгледа нюанси, като черно и тъмно кафяво.

Боя за коса лилаво

• Лонда оттенък 0/65
• Лилаво боя Знак цвят на косата
• Ултра-виолетово боя за коса
Как да боядиса косата си в лилаво?
Днес има различни методи за боядисване на косата, от които най-лесно е избелване до нулата и тонизиране на избрания нюанс. Ако имате сива или обезцветени коси, и искате да боядисате дома си, можете да използвате балсам „Тоник“, който ще даде на косата бледо-лилаво цвят.

Лилав цвят на косата могат да бъдат различни, защото всеки човек различно възприемане на определени нюанси. Най-важното е, че изображението е като цяло! Beautiful hair color: Lilac hair

Сиреневыми коса Beautiful hair color: Lilac hair

Сиреневыми коса Beautiful hair color: Lilac hair

Сиреневыми коса Beautiful hair color: Lilac hair

Сиреневыми коса Beautiful hair color: Lilac hair

Сиреневыми коса Beautiful hair color: Lilac hair

Theme by Anders Norén