грим

Красавици, обърнете внимание: грим стрелките

Още от древни времена стрели са най-популярният начин, за да подчертаете изразителността на очите, те придават дълбочина и специална атракция. В Древен Египет, подобна на техниката на грима използвали дори и мъжете. Разбира се, в модерното общество, стрелките се използват само от жени и при тях има доста разновидности. Но какво и как ги създаваме — ще ви разкажа в тази статия.

Ръце като на Клеопатра

Много интересна форма на стрели, която е все още доста популярно сред жените. Но в ежедневния чорап те няма да бъдат изпълнени. Тя е най-подходяща за вечерни или начин за светска раута. За да създадете изображението, като Клеопатра, достатъчно, за да нарисувате стрелка под долните миглите, като се започне от вътрешния ъгъл на очите, разширявайки я отвъд външния ъгъл. Линията трябва да изглежда остър и удебелен. А след това начертайте стрелка над горната ресницам, отново простиращи се на нея за външния ъгъл на очите. Това е доста прост метод, който може да постигне изключително ефектен грим за очи, който не се нуждае от допълнения.

Note beauties: make up arrows

Тънка стрелка

Тънка стрелка — идеално, ако имате планове да създаде уникален ежедневния начин. В същото време, за да създадете грим с тези стрелки, не е задължително да притежават работилници умения, или да имате много свободно време. Достатъчно, за да придобият удобни инструменти, например, пластмасова карта или с помощта на лъжичка и интересен тънка стрелка молив или подводкой.

Note beauties: make up arrows

Оперенная стрела

Най-популярният вид на стрелка, която е идеална за вечерни, празнични, романтично и дори дневен грим-това е Оперенная стрела. За създаването му е необходимо да похарчите малко повече време, отколкото на предишните сортове. За да започнете, нанесете върху кожата на клепачите блестящ сянка светъл оттенък, а външните ъгли и сгъвката на помрачи кафяви сенки и матова текстура. Линията на горните мигли прокрасьте мастило черна подводкой за очите, а след това начертайте класическа стрелка с тънка четка и очна линия гел. Малка четка смес изготвянето на нов ред.

Note beauties: make up arrows

Дебела заоблен стрелка нагоре

В идеалния случай този вариант ще изглежда по време на партита и различни тематични събития. Стрелката на горе, все още можете да украсите с пайети, за да се създаде по-смел начин за предстоящата публикация.

Note beauties: make up arrows

Цветни стрелка

За създаване на цветни стрелки могат да се използват сенки, очна линия, гланц или молив. Изберете цвят, който да подхожда на цвета на лицето и да се създаде класически или стрелка, или двойно, който ще бъде ефектно изглеждат страхотно с ярък блясък.

Note beauties: make up arrows

Стрелките-крила

Стрелките-крила ще изглежда на романтични и творчески натури. Особено добре те ще изглеждат по около очите, като стрелките визуално съдържащите последна.

Note beauties: make up arrows

Theme by Anders Norén