Най-добрите дизайнери на известни марки достатъчно е само на едно докосване от космати кожи, за да създаде невероятно въображение. А комбинация от фантазия и професионализъм поколение магия.

В съвременната мода тържествува асиметрия и направите помия мода кара дизайнери режат и разфасоват всичко на парчета и парченца. Има ли такава обработка на кожа самур или норка? Оказва се, че това е възможно. В света всичко се променя много бързо, и да се превърне в успешен дизайнер или марка, трябва да намери време да улови промените, които се нуждае съвременното общество.

Понякога има луди идеи, които умело съчетава красотата и желанието на модата. И това ни кара да очакваме с нетърпение колекция на любимата марка. Така може да се каже за дома на модата Fendi или за Денис Басо, J Мендел или Симонетта Равицца.

Дизайнери вече се опитаха да убедят модата, че скъпоценен кожа може да се използва не само в шубах и палто, но е много по-лесно да посочи своята любов към меху, например, за създаване на изображения с меховыми ръкави.

Fur sleeves fashion trend 2018-2019
Денис Басо, Хайдер Акерманн, J Мендел

Палта, рокли и якета с меховыми ръкави 2018-2019

Ръкави от кожа се появяват на различни дрехи, те включват не само за палта и сака, но и рокли с меховыми ръкави.

Кожени ръкави – това е малко нетрадиционно, с изключение на облекло, най-често кожа маншет. Въпреки това, тези оригинални образи се обърна модни къщи, включително и Фенди, Денис Басо, J Мендел, Симонетта Равицца, и много други.

Козината украса на ръкави се избира с различна цена от най-скъпи до естествени и изкуствени. Козината може да бъде къса и с дълга дрямка, няма ограничения. Цветовата палитра позволява боя ръкави кожа в ярки цветове, в края на краищата, това е за сега така е модерно.

Fur sleeves fashion trend 2018-2019
Снимка отгоре — Философията на ди Лоренцо Серафини, Vivienne Ху
На снимката по-долу — Марк Джейкъбс, син на Юнг Ван, Christian Siriano

Fur sleeves fashion trend 2018-2019

Ако не Сте успели да купи ново палто, въпреки че „старите“ – това не е стар, го добавите меховыми ръкави. Те могат да бъдат произведени самостоятелно, като отделен аксесоар. Това ще бъде най-разумното решение, за да се създаде модерен начин, без излишни разходи бюджета.

Въпреки това, ръкавите на козината могат да се носят не само на класическите палта, кожено яке или сако. И това е само за връхни дрехи? Зашеметяващ ефект ще направи рокля или кофточки с ръкави от кожа. Освен това, дължината на ръкавите, можете да изберете някоя от лакътя до рамото. Ръкавите на палтото могат ярък контраст с положението на основните дрехи, и тогава те ще станат „връхната точка“ на изображението. Въпреки това, меховыми ръкави и нестандартно решение.

Fur sleeves fashion trend 2018-2019
Аалто, Симонетта Равицца, Мери Катранзу

Но ако с кожа на ръкавите няма идеи и възможности, да вземем примера с маншет или съединители. В някаква степен, всички тези кожи са подобни един на друг, вижте сами.

Fur sleeves fashion trend 2018-2019
Снимка отгоре — Аалто, Симонетта Равицца, Фенди
На снимката по-долу Денис Басо, Андрей Н., Джорджин

Fur sleeves fashion trend 2018-2019