Ресни е един от най-стилните елементи от декора през 2018 година. Този декоративен елемент е идеален, за да изразят индивидуалността и свободата си. Ресни намира място в някоя от дрехи и аксесоари. Днес ще разгледаме кожени и велурени чанти с ресни от колекцията на 2018 година.

Ако искате да изглеждате ярко и стилно, че е време да се обърне внимание на декор ресни. Път в стила на Дивия Запад ще ви помогне да се открояват от тълпата. А това е възможно само при избора на чанти с ресни.

Кожена или замшевая чанта с ресни – един от най-добрите възможности за създаване на необичаен начин. Той може да подчертае етнически характер на дрехите си или в стил casual, кънтри, романтична, защото чанти могат да бъдат различни по размер и форма. Ресни, украшающая им също може да варира. Ако сте привърженик на идеята за защита на животните, купи чанта от изкуствена кожа или изкуствен велур, тези чанти са все повече и повече в модните колекции.

Leather and suede handbags with fringe 2018
Никол Милър, Треньор

Дизайнерите представиха чанти в най-различни стилове. Можете да видите това, като погледнете колекция от 2018 г., и затова е лесно да се намери чанта по свой вкус.

С какво носите чанта с ресни

Ако по-рано ресни използва се главно в стил кънтри и етно, днес дизайнерите хармонично да го включат в ежедневни и вечерни снимки. Внимателно трябва да се комбинират с бизнес нарядами, в които подчертан минимализъм.

Leather and suede handbags with fringe 2018
Ланвин, Ели Сааб, Diesel Black Gold

Индианците понякога са били украсени с ресни много подробности в своята премяна и модата, ако искате да изглеждате елегантно, ние трябва да се ограничи, да речем, само чанта.

Чанта с ресни са подходящи за рокля от лека тъкан. Рокля може да е колкото дълъг, толкова и кратък. Това може да е рокля-риза или дълга туника. Ако искате да експериментирате и да намерите онази граница, за да даде възможност на бизнес рокля, спрете своя избор на чанти с къси ресни.

Leather and suede handbags with fringe 2018
Ели Сааб, Этро

Пола с тези торби ще изглежда перфектно, особено полата свободно намаляване. В зависимост от дължината на полата, за рокля, която ще пасва на ботуши от велур, сандали, ботильоны и дори обувки на висок ток.

През 2018 г., са много популярни съкратен модели панталони, които могат да се комбинират с големи торби. Да се носят обувки или маратонки ще изглеждат добре на високи ботуши или ботильоны. С дънки, чанта за всеки размер ще създаде един великолепен начин.

Лятото е горещо, а защото шорти от всякакъв материал винаги е удобно. И с чанта с ресни перфектно дънкови къси панталони.

Абсолютно сигурен начин, по който чантата ще бъде чудесно допълнение в стил кънтри. Носенето на дънки, обувки, риза тип мъжки и шапка, а след това се окаже, великолепен образ на момиче каубой.

В модните колекции 2018 може да се види най-невероятните модели на чанти и сред тях, ресни чанта е един от най-важните места. Ресни може хармонично да съществува на всяко облекло – от ежедневна до вечерта. Спомнете си, стила на 20-те години, когато рокли просто отделяща са украсени с красива ресни с мъниста. Ресни може да бъде деликатен и фин или ярки и дръзки. Но така или иначе, тя фокусира вниманието върху образа като цяло.

Leather and suede handbags with fringe 2018
Ели Сааб, Треньор

Ресни чантите можете да носите навсякъде. Един от най-често срещаните материали при производството на чанти с ресни от велур и кожа. Кои от тях са най-общо се получават красиви и качествени дамски чанти. Но на чантата може да бъде направена от същия материал и ресни от други. Ресни може да бъде от велур, текстил, кожа, а също и във формата на малки зърна или топчета.

Ресни чанти понякога се допълва от етническа бродерия. Дължина ресни във всеки модел може да се различават, това помага да направите правилния избор за вашето изображение. Някои дизайнери са направили и нещо повече дълги пискюли на чанти.

Leather and suede handbags with fringe 2018
Diesel Black Gold, Тодс, Алтузарра

Ресни в 2018 г. достигна невероятната популярност. Благодарение на този декоративен елемент във всеки случай не може да се нарече скучен. Ако по-рано ресни са били намерени само в стил кънтри и етно, днес тя участва в много образи. Опитайте различни варианти и Вие няма да останете незабелязани.

Leather and suede handbags with fringe 2018
Треньор, Тодс