грим

Кожата на лицето след 50 нуждае от специални грижи, което е важно да се обърне внимание

Често жени всеки ден използват овлажняващ крем и мисля, че това е достатъчно в грижите за кожата, а след това изведнъж да откриете, че на лицето му се появи значително по-големи бръчки, и те са на загуба разбират, че да се грижи за кожата, трябва нещо друго. Но как?

След 50 години в кожата всъщност трябва да се поддържа по различни начини. В тези години, кожата ни както никога се нуждае от добро хранене и укрепване.

The facial skin after 50 requires special care, what is important to pay attention

Кожата става не е толкова здрава, както преди, защото намалява нивото на колаген. Оттук и се появяват ненавистные бръчки, торбички под очите, назолабиалните гънки, брыли.

Кожата става суха и увядшей.

В продължение на тези години, кожата се нуждае от правилно почистване. Вие не можете просто измийте лицето си с мляко или сметана и да го оставите в това.

Почистване се извършва на два етапа: препарат или средство за отстраняване на грим и тоник за лице.

Избор на средство за отстраняване на грим, обърнете внимание на състава му са витамини А и Е. витамини за подхранване на кожата и предпазват от сухота.

Избор на тоник, също така обърнете внимание на състава. Зрял, съвършен тоник за лице с пантенол, или хиалуронова киселина. Тоник за освежаване на кожата.

Крем трябва да бъде на дневен и нощен. Много дами използват един и същ крем за всички случаи, за да се справят с благодушием, че главното им дело….Не! Тези кремове имат различни свойства.

The facial skin after 50 requires special care, what is important to pay attention

Ден по-леки по своята структура, тя може да се прилага под грим. И през нощта по-мазна, тя служи, за да подхранва и насища кожата.

След 50 избора на крем, обърнете внимание на състава му задължително натурални масла, витамини, ретинол, колаген, пептиди, серамиди. Всички тези странни съставки, подмладяващи съставки, които се използват за изглаждане и тонизиране на кожата.

Кремът не се нанася около очите. Около очите трябва да нанесете специален крем, който намалява подпухналостта под очите и подобрява кръвообращението. Например, когато в състава има витамин е и масла: арган, арника и т.н.

The facial skin after 50 requires special care, what is important to pay attention

Във всеки случай, не забравяйте да правите подхранващи маски за лице. Веднъж в седмицата ще бъде достатъчно. Много много рецепти за маски, днес аз няма да се спирам на тях. Ако искате да направих компилация от най-ефективните от тях, пишете в коментарите или поставете лайк.

И разбира се не забравяйте за масаж на лицето. Масаж дава много добър ефект за кожата си, това ще подобри кръвообращението и подтянет овал на лицето.

Дами, не бъдете мързеливи, за да погледнете лицето му, защото може да мине без скъпи процедури и повишаването на козметик. В грижата за лицето-най-важното е, редовността и тогава, лъчисти и затягане на стандартите на кожата надеждно прикриване на нашия истински възраст, ние винаги ще бъдем млади и красиви….

Theme by Anders Norén