прически

Коя прическа на мода през 2019 г.?

Модни прически е уникален израз на личен стил. Като стилисти казват: „Който не се експериментира, той не получава комплименти“.

И ние сме напълно съгласни с тях. Новият сезон ще се проведе под егидата на ярки цветове и необичайни комбинации.

Днес бихме искали да говорим за къси прически 2019, присъединете се!

What hairstyle is in fashion in 2019?
• Шиш

Дори и най-обыденную прическа ще направи обрат, ако към нея добавите и оригинални подложки. Става въпрос за различни сплитки, които използват дизайнерите в новите си колекции пролет-лято 2019.

Капачка плитки – оригинална прическа, която е представена в колекцията на модната марка alexander Mcqueen. Сара Бъртън, творчески директор на марката, е решила да покаже футуристичен стил. Такава прическа ще се впише перфектно във всеки начин, освен това той може лесно да се комбинира с всеки седалище убором.

Модната марка Valentino предлага оригинални прически с плитки гръцкото тъкане около главата си. Такава опашка и се нарича кошница.

What hairstyle is in fashion in 2019?
Плитка коса-кошница около главата е много просто. Много стилисти твърдят, че техниката на плетене и е идеален френска плитка. В колекцията на модната марка Джон Галиано представи оригинална плитка в стил рибя опашка. Дизайнерът разкри, тъй като този вид плетене изглежда на къси косата.

Оказа се страхотно! Интересно: ако добавите връзка косата на малки опашка, това е много едно изкушаващо комбинация.

• Стил ретро

Марка стилист на Жан Пол Готие, Гуидо Палау, е създал уникална прическа в стил 50-те години. фризьор използвани две кръгли глави, за да образуват стилна прическа. Такава полагане изглежда много необичайно и е подходящ за специални случаи.

What hairstyle is in fashion in 2019?
2019 модни прически са много разнообразни, модната марка Fendi също подкрепиха тема ретро. Марка стилист Сам Макнайт, създал прически с начесами в стила на 60-те години, след отстраняване на долния конец вътре. По този начин, се оказа изключително стилна прическа боб с начесом.

• Панделки и диадеми

Една от основните тенденции на новия сезон са колела и диадеми. Те са били наблюдавани в много от колекциите на съвременните дизайнери като Роберто Кавали, Louis Vuitton и т.н. бих Искал да отбележа, че прически опашка, на кок и къдрици също са на мода.

What hairstyle is in fashion in 2019?

What hairstyle is in fashion in 2019?

What hairstyle is in fashion in 2019?
Специално внимание стилисти съветват да се обърне полагане на уебсайт, тя ще бъде много популярна тази пролет!

Модни косата 2019 – гаранция за елегантност и творчество женски образ. Какво можем да кажеш с модна прическа?

Това взаимодействие на правилно подбрани компоненти: дължина, прически (подреждане) и цвят. Плюс това, този комплект трябва да бъде умножена на здравето и красотата на косата. И така, формулата е модерен коса 2019 изглежда така:

Модни косата 2019 = (модерен цвят + идеална дължина + подстригване качество) х здрави грижа
Нека да разгледаме поотделно всички променливи, които могат да повлияят на резултата.

What hairstyle is in fashion in 2019?

What hairstyle is in fashion in 2019?

What hairstyle is in fashion in 2019?

What hairstyle is in fashion in 2019?

1. Модерен цвят

Що се отнася до цвета, каквото и да е, на първо място през тази година е добре дошъл максимална автентичност и натуральность.
Добавете нотка на блясък на косата!

Ако не изгарящата брюнетка – нека това да бъде слънце с червеникав оттенък. Ако сте закоравял блондинка, който е избрал „блондинка“ завинаги, за да омекоти леко пепельным оттенък или асортимент от млечни и размразяване палитра.

Популярност продължават да използват „кестен“, „шоколад“ добре, нежна натурална блондинка (без него никъде). Ярки цветове, малко прие позицията си, оставяйки на Мода чужбина, само ярко-червената Лисица цвят.

What hairstyle is in fashion in 2019?

What hairstyle is in fashion in 2019?

What hairstyle is in fashion in 2019?

What hairstyle is in fashion in 2019?

2. Идеална дължина

Изборът на правилната дължина на косата по формата на лицето, дължината на врата, тип грим, стил на обличане – 80% от успеха на прически и начин като цяло. Изберете късо, длинношеяя красавица може да изглежда напълно абсурдно и дебеличка дама Абрамовка лицето си буйни каре Още повече визуално увеличаване на нейния обем.
Макар че сега се разпространява своето влияние дрипави къси прически — струва 7 пъти мисли, преди да се намали!
Не трябва да се спонтанни решения след като сте се консултирайте с фризьор и да изберем наистина добра, подходяща дължина.

3. Качеството на рязане

Какво разбираме под качество на косенето? Съвършенство, оригиналност, умения за изпълнение. Същото се отнася и прическа/стайлинг. В този сезон, ние казваме “ да “ на перфекционизму. Ако косата открити, те трябва да бъдат максимално нивелиран.
Ако това къдрици, а след това кучеряво това е идеалният къдря. Бретон-модерен атрибут на сезона. Все още са популярни дори няколко бретон-дълги четки, както и наклонена бретон на една страна.

What hairstyle is in fashion in 2019?

4. 2019 мода коса е здравата коса!

Обърнете внимание на нашата формула: Ако косата ви е болен, сплит, слаб, тогава сумата на предишния компоненти ще се умножава по 0!
Нищо от това няма да излезе, ако не се спазват правилата за грижа за косата. В една мразовита зимна време в никакъв случай не се отказвам от шапки. През главата си отива 80% топлина от организма, и ние страдаме заедно с нашата коса. Не забравяйте да използвате маска през зимата косата просто трябва да „подкрепление“. Не забравяйте да отрежете краищата на отсечката.

Опитайте да не миете косата си всяка сутрин, преди началото на замръзване и не се опитвайте да изсъхне в продължение на 3 минути, много брутален режим на сушилни. Нека да обичаш косата си, и те ще ни красиво.

Theme by Anders Norén