стил

Коя комбинация помпи: 6 основни правила

Всички момичета обичат обувки, защото те изглеждат страхотно на крака и да отиде с почти всяко облекло! Но има няколко правила комбинация! Всички те са събрани в тази статия! Внимателно прочетете всеки винаги изглежда страхотно! Така че…

Как се носят помпи

– Опитайте се да не се злоупотребява с носенето на обувки с високи токчета или с високи токчета. Прекалено често ходи на такава височина са бременни с проблеми със здравето на краката. Най-добрите помпи изберете петата до 4 см на височина за комфорта и здравето на краката.

– Обувки-лодка – идеален спътник на малка черна рокля, така че не се опитвайте да измислите под наем, избор на аксесоар за моя мини-номер в духа на Шанел.

– Ако изберете обувки за дънкови панталони панталони или „гадже-режи“, както стана модерно в последно време, не забравяйте да се тълпят пъхтя крака над глезена на крака – така на лодката и ще получите най-добър преглед.

– Дори не се опитвайте да се носят лодки с всички елементи на спортни облекла: може би, това е единственият стил, с който те не се съчетават при никакви обстоятелства.

Есента е да се носят обувки с чорапогащи, гамаши и дори плътни чорапи с поставяне на щиколотке – сега е голям тренд.

– Ако се страхувате да изберете правилния модел обувки, вземете пример от Виктория Бекъм (Виктория Бекъм), Деми Мур (Demi Moore), Хайди Клум (Хайди Клум) и Бионсе (Beyonce) – тези дами почти никога не се разделя с любимите си помпи.

Theme by Anders Norén