прически

Коса под воал през 2019 г.: снимка примери

Невъзможно е да си представите булка без фаты, която е не само символ на нежност и невинност, но и много ще акцентират на естествената красота на момичетата, булчински си образ.

Днес можете да избирате абсолютно всяка булчински воал, която може да бъде с различна дължина, едно или многопластови, бродирани с мъниста и украсени с бродерии. Но каквото и опция да изберете, вие трябва да вземете косата си под фатой.

Основното правило при избора на прическа-това е акцент на изглед отпред и в профил, но ако косата е плосък в гърба, никой няма да забележи, тъй като всички скриване на завесата.

The hair under the veil in 2019: photo examples

Преди сватбата, препоръчваме задължително завесата, за да разкрие фризьорски салон, което ще направи вашата сватбена прическа, за да вземе решение за начин на нейното закрепване и фиксация. Често, сватбени прически с фатой, предпочитание се дава на високи и трудно. Можете да използвате не само трудно, но и небрежно разпръснати къдрици и плитки. Една от отличителните черти на прически с фатой къдрици, които обикновено са разположени в горната част на главата, въпреки че в този случай воал може да бъде под косата, а над нея.

The hair under the veil in 2019: photo examples

Като аксесоари, прически, с воал, можете да използвате всеки елемент, толкова дълго, тъй като те са в хармония с този начин на булката, и е избран в тон с роклята и на цветя. В косата може да се вплести нишка перли, тесьма и сатенени панделки, а за най-смелите булки могат да бъдат прикрепени към косата дълги прекрасни къдрици. Но все пак, по-добре да не се използват всички инструменти, веднага, и да изберете от около 2 стилове бижута.

Така че нека обсъдим модни прически под булчински воал.

Къс воал

Къс воал изглежда много съблазнителна, тя прави специален акцент върху деколтето и шията, а също така прави да изглежда по-драматично. Под такава фатой са най-подходящи за сложни прически. Така че, най-добрият вариант ще бъде скромна странични греди, които се поставят с сияещ ефект. Тази задържан прическа, която изглежда невероятно мека. Но за тези, които предпочитат обемни прически, ние ви препоръчваме да се обърне внимание на стайлинг в стил „бабетта“.

The hair under the veil in 2019: photo examples

Тази прическа е родом от 50-те години, той е идеален под къса булчински воал, и ще се превърне в чудесно допълнение към ретро-образ. Още една оригинална под къс воал сватбени косата — „френски“ туист“. Тази романтична прическа, която е доста проста, да се създаде дори и у дома. За това ви е необходим директен гребен, плоски желязо и някои фиби за коса. Срешете косата си и леко завить ги на желязо, с помощта на пяна за коса.

The hair under the veil in 2019: photo examples

Съберете косата и скрутите ги по посока назад. Фиксирай направления с фиби за коса по цялата дължина. Оставете да престои няколко падащите направления и завить ги къдря. Очарователен образ на млада булка.

Средна дължина на конте

Средна дължина на воали напомня образа на русалки, така че заедно с такъв модел да изглежда красива дълга коса. Това може да бъде панделка, например. Така, днес най-популярната гръцка плитки.

Традиционно те заплетенные на рамо и украсена с перлена нишка. Прозрачен и воали оригинална прическа с плитка, за да се създаде сложен образ, който наистина заслужава внимание. Още една прическа, на който трябва да се обърне внимание-ретро вълна.

The hair under the veil in 2019: photo examples

Тази прическа създава тип „студена вълна“, където стилист поставя косата си в страна, чрез симулиране на морски вълни. Тази прическа изглежда страхотно в двойка с фатой средна дължина!

Дълъг воал

Дълъг воал-това е един от най-красивите в рода си. Той е подходящ за провеждане на сватби, този нежен и романтичен образ. Дълъг воал може да бъдат украсени с дантела, бродерия и дори скъпоценни камъни. Въпреки това, когато ние говорим за прически, важно е да запомните, че най-дългата воали много тежка за нашата коса, затова ще се справи със задачата само най-устойчивите на косата.

The hair under the veil in 2019: photo examples

Аз съм сигурен, че много бивши булки вече са запознати с проблема паднали игли и счупени коса. Тегло често допринася за тази завесата, затова е важно да изберете трайна прическа, която ще бъде перфектен външен вид в рамките на 24 часа!

The hair under the veil in 2019: photo examples

Първият снаряд стайлинг. Това е класическа сватбена прическа, която обичат много булки. Това дава възможност напълно да се възстанови косата и изглежда невероятно. Между другото, тази прическа визуално прилича на морска раковина. Втори вариант – кръгова шиш. Тази прическа е най-лесният и устойчив вариант обаче изглежда невероятно красиво!

The hair under the veil in 2019: photo examples

Кръгова панделка на базата на плетене на конус, в резултат на ленти са свързани в кръг. Тази прическа не само напълно отразява на косата и е един от най-здравите в рода си!

Theme by Anders Norén