прически

Коса: млечен шоколад

Hair: milk chocolateПо-сладък наречена стилисти нарекли нов оттенък палитра на бои за коса, с лек оттенък на карамел.

Въпреки противоречиви очаквания, цвят на млечен шоколад се превръща в един от най-търсените на пазара козметичен. Какво е основното предимство и кой е тази сянка – в днешната статия.

Казват, че новият метод може да направи чудеса. Този път стилисти ни предлагат да опита нов нюанс боя за коса под името „млечен шоколад“. Този цвят е нещо между кафяв и пшеница, и джинджифил.

Както и с други цветове на косата, той може да има много нюанси, а също и да комбинирате различни моменти. И фризьори обръщат внимание на клиентите, че към днешна дата има много възможности за лечение, за боядисване на коса.

Който е с цвят на млечен шоколад?

Цвят на млечен шоколад се отнася до топлите нюанси и по-тъмен цвят на косата. Това е цветът трябва да бъде златисти отблесками, подчертават всички топли цветове на косата.
Този нюанс е подходящ за момичета с кестенява коса и кафяви очи. Светло шоколадов нюанс, подходящ за тези, със сини очи и светла кожа.

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Нюанси на косата „млечен шоколад“

Цвят на косата млечният шоколад е много популярна сред холивудските звезди. Днес се носят шоколадов цвят на косата предпочитат Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър, Лейди Гага и другите звезди, искам да подчертая, че този цвят на косата подчертава тяхната съблазнителност, което го прави по-ярък и запомнящ се. Кои нюанси на цвета на косата „млечен шоколад“?

Светъл млечен шоколад

Светъл нюанс на боята за коса млечен шоколад може да има различни имена. Например, светло-карамел, наситен кафяв цвят и е толкова ярък нюанс между блондинка и пшеница. Той трябва да бъде топъл оттенък на злато, кестеняв, капучино и т.н. в тази година на мода да се комбинират със светъл шоколад с карамел цвят, червени ноти, мелирование на косата.

Тъмно млечен шоколад

По-тъмен цвят боя млечен шоколад има наситен цвят. Този нюанс между топъл шоколад и тъмен шоколад. В някои случаи, с оттенък на черен шоколад може да има червен нотки и карамельными тонове. Най-популярният цвят сред нюанси на шоколад. Черният шоколад е на мода да се комбинира с черен шоколад, както и черен цвят. Ако имате кафяви очи, опитайте се да комбинирате шоколадов цвят с руси кичури на косата.

Как да се създаде чиста оттенък млечен шоколад?

Ако искате да създадете чист сянка „млечен шоколад“ ще трябва да мине през няколко процедури за оцветяване и дори избелване, в случай на нужда. Това е сложен цвят, който трябва да се проведе единствено в салона. У Дома е много трудно да се създаде топъл и наситен цвят на косата, който е, защо вие трябва да се обърнете за помощ към специалисти. Освен това, трябва да се помни, че всички естествени цветове на косата съчетават в себе си няколко нюанса.

Hair: milk chocolateПрироден пигмент меланин се разпределя много равномерно върху цялата повърхност на кожата. Това позволява на косата да има различни цветове, подобни един на друг, което позволява на естествения цвят на косата става много отблясъци. У Дома с боя за коса е един вид много трудно да се постигне такъв резултат. Майстор салон може да ви предложи няколко процедури, които ще ви помогнат да създадете наситен. Например, kolorirovanie коса, които могат да бъдат изпълнени на отделни кичури коса и е в 3D формата.

За изпълнение на 3D боядисване на коса капитана използва три контрастни нюанси на един цвят. В нашия случай това е шоколадова, ярко-шоколадови и златисто-кафяв. Комбинацията от тези цветове позволява да се постигне невероятен ефект – косата изглежда много естествено.
Мелирование тънки кичура коса-това също е чудесен вариант, за да създаде наситен оттенък на косата.

Боя за коса на млечен шоколад: Какво да изберем?

Днес съществува разнообразие от бои за коса с цвят на „мляко с какао“, и т.н. Ако решите да оцветите косата си у дома ето някои от най-актуалните в цвят „млечен шоколад“.

Крем-боя на „студио“ цветен 8.4 „млечен шоколад“. Цвят кремът има лека текстура, придава на косата диамантена блясък. В състава се намират натурални масла.

Устойчива крем-боя за коса „Палетте Лукс“ – цвят „златен шоколад“ 655, 455 „Златен бадеми“ и „палитра “ Делукс“ нюанс 755 „голдън мока“.

Фито-боя с растителни екстракти „Palette Фитолиния“ — нюанс 568 карамел и кестен „Palette Фитолиния“ — цвят 600 светло кафяв.

Трайна боя за коса Лореаль Париж нюанс на Антигуа-кафяв.

Крем-боя серия Wellaton нюанс на шоколад с карамел.

Косата на „млечен шоколад“? снимка:

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Hair: milk chocolate

Theme by Anders Norén