мода

Комплекти за сватбата бельо 2018-2019 снимка

Всяко момиче мечтае за сватбата си бил ярка и незабравима. Затова е необходимо да се изчисли всички детайли. Избора на рокля, помислете за това, какво бельо ще го носите. В секси, удобни и луксозни бельо, вие ще се чувствате ослепително. Днес е „модерно“ да ти кажа как да изберем бельо за вашата сватба.

Традиционно избират булки бяло бельо за сватба. Комплект бельо за младоженци се състои от чорапогащи, корсет, сутиен, колан, колани, чорапогащник или чорапи. Ако бельо за първата брачна нощ може да е необичайно, или с много декор за церемонията за да изберете по-практично бельо. Важното е да спално бельо е хубаво и удобно, защото булката трябва да прекара цял ден.

Също е много важно, за да бельо чудесно хармонира със сватба рокля. Ако вашата сватбена рокля е с дълбоко деколте, по-добре би било да изберете сутиен push-up, повишаване на гърдите и като се образува секси деколте.

Рокля с открити рамене и без презрамки модел ще носи силиконов сутиен или модел с отстегивающимися бретельками или модел балконет.

Модерни цветове

Традиционно избират булки комплекти бял. Обаче, момичета, които са готови да експериментирате, можете да се пренебрегва общоприетите норми. Днес в тенденция пастелни тонове, които подчертават нежен образ на булката. Модни дизайнери предлагат да се направи акцент върху бледо-розово бельо, както и с цвят на шампанско, слонова кост или бледо розово.

По-смели булки, които обичат ярки цветни рокли сватба, можете да избирате бельо ярки и смели цветове, бельо и интересни материи текстури или модели с оригинален принтом. Обаче, това бельо трябва да се впише в образа на булката.

Theme by Anders Norén